Najboljša biološka čistilna napravaNajboljše čistilne naprave EKO HIT

Izbira najboljše čistilne naprave je za uporabnika težka odločitev. Že sam nakup najboljše čistilne naprave je velik korak proti čistejšemu okolju (predvsem podtalnica), zakaj ne bi te izbire še bolj izkoristili in izbrali tako napravo, ki je že sama zasnovana tako, da doseže visok učinek čiščenja.
Pri izbiri najboljše čistilne naprave so pomembni predvsem materiali, velikost posode čistilne naprave in kakšne so tehnične komponente pri modelih s stisnjenim zrakom in elektroniko. Bolj kakovostne komponente kot bomo izbrali, dlje nam bodo služile. Za trajno delovanje najboljše čistilne naprave je pomembno tudi kam vgradimo elektronske komponente, v vlažnih razmerah nam bodo gotovo manj časa zdržale kot v suhih. Elektronske komponente so v veliki meri odgovorne za delovanje in dober učinek čiščenja, kar ne smemo zanemariti.
Ključen dejavnik pri izbiri najboljše biološke čistilne naprave predstavlja tudi cena. Najboljši proizvod je tisti, ki ima najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

NAJBOLJŠE ČISTILNE NAPRAVE V EKO HITU

Čistilna naprava brez elektrike - najbolj ekonomična izbira

Biološke čistilne naprave brez elektrike EKOTECH-Mikro se uporabljajo predvsem za vikende, brunarice in tiste sezonske objekte, ki jih manj uporabljamo. Čistilna naprava brez elektrike pride prav tudi tam, kjer so neredno naseljeni objekti, kjer je neenakomeren dotok odpadne vode, kjer je zapletena uporaba aerobnega čiščenja z aktivnim prezračevanjem, in tam, kjer ni možne priključitve na električno energijo.
Odpadnih voda je v sezonskih objektih manj, zato ni nenehnega pretoka, ki je potreben za normalno delovanje klasične električne različice. Čistilna naprava brez elektrike EKOTECH deluje po sistemu počasi pretočnih prekatov in biološkega filtra. Ta dva sistema sta združena v eno enoto za biološko in kemično čiščenje odpadne vode. Ko voda priteče v prvi prekat, se tam opravi predčiščenje. Vsi večji delci se usedejo na dno in počasi razpadajo. Voda nato steče v drugi prekat, odplake pa v bioreaktor, ki je sestavljen iz prezračevalnega sistema in mikroorganizmov. Odplake se nato prelivajo čez čistilne stopnje, pri čemer se voda toliko očisti, da jo lahko spustimo v tla.

Vas zanima biološka čistilna naprava brez elektrike in subvencija zanjo? Obiščite nas. Za vsako potrebo bomo našli rešitev.

Več na naši spletni stranihttp://www.ekohit.si/. Naša ponudba med drugim zajema tudi hidroforje, greznice in cisterne za vodo.

Najboljša čistilna naprava