Zbiralniki deževnice: cenik in akcijske ponudbe


Zbiralniki deževnice cenik sistemov za zbiranje deževnice, ugodni plačilni pogoji in subvencije Eko sklada vas lahko prepričajo!

Podjetje Ekohit vam pomaga izbrati funkcionalen zunanji zbiralnik deževnice ali cisterno za zbiranje deževnice v hiši ali na vrtu. Nemški model zbiralnika deževnice nadzemni, je izdelan iz enega kosa, iz ekološko razgradljivih materialov in je enostaven za vgradnjo. Primeren je tudi za pitno vodo. Na zalogi so slovenski in nemški zbiralniki deževnice cenik najdete na spletni strani!


Zakaj izbrati zunanji zbiralnik deževnice?


Najmanj posegov v prostor zahteva zunanji zbiralnik deževnice. Izberete lahko tudi eko zbiralnik vode. Nadzemni zbiralnik za deževnico in odpadne vode zagotavlja prihranek pri porabi pitne vode: z deževnico lahko zalivate vrt, čistite, operete avto, splakujete stranišče in perete perilo.

PREVERITE TUDI ČISTILNO NAPRAVO BREZ ELEKTRIKE

Zbiralniki deževnice cenik

Ali veste, da za 98 % vseh potreb po vodi človek sploh ne potrebuje pitne vode?


Voda postaja vse bolj dragocena dobrina, česar se tudi vse bolj zavedamo. Porabo pitne vode lahko zmanjšamo tako, da uporabljamo deževnico povsod kjer je to mogoče. Pomagamo si z zbiralniki deževnice! Cenik za cisterne ali zbiralnike najdete na spletni strani. Izberite si kakovosten zbiralnik deževnice. Cena zbiralnika deževnice bo odvisna od izbranega sistema. Najbolj enostaven in praktičen je zbiralnik vode - nadzemni, ki ga zlahka namestimo pod vsako padno cev. Na voljo so različni sodobni zbiralniki deževnice, cenik in akcije podjetja Ekohit najdete na spletni strani!


zunanji zbiralnik deževniceRazmišljate, da bi namestili zunanji zbiralnik deževnice?


Na izbiro so domači in tuji zbiralniki deževnice, cenik in nasvet vam zagotovimo na podlagi povpraševanja. Investicija v zunanji zbiralnik deževnice se obrestuje, svetujemo pa vam tudi glede subvencij Eko sklada. Za vikende in manjše enote je rešitev preprost, najcenejši nadzemni zbiralnik deževnice. Nadzemni, 300 litrski zbiralnik deževnice - cena se začne že pri 19,00 €, za večje in bolj dodelane modele pa bo treba odšteti tja do 150,00 €. V podjetju Ekohit so vam na voljo sodobni zbiralniki deževnice, cenik domačih in tujih zbiralnikov pa najdete na spletni strani: http://www.ekohit.si/zbiralniki-za-vodo.html