Prodaja hidroforjev - kvaliteta in učinkovitost

Hidrofor je naprava, ki omogoča črpanje vode na višje ravni - gre pravzaprav za črpalko za vodo. S pomočjo hidroforja lahko vodo črpamo iz cistern ali vodnjakov na različna mesta. Vsi hidroforji delujejo s tlakom najmanj 8 atmosfer. S tem tlakom lahko vodo črpamo tudi do 80m visoko. Napravo je najbolje namestiti na najnižjo točko v objektu, saj bo tako njen izkoristek največji.

VEČ O ČISTILNIH NAPRAVAH


V podjetju Ekohit vam prodajamo kvalitetne hidroforje. Izbirate lahko med hidroforji različnih moči. Cene hidroforjev v prodaji so ugodne, naprave pa so izjemno kakovostne in vam bodo služile vrsto let. O veliki izbiri prodaje hidroforjev se lahko prepričate na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi lastnosti posameznih hidroforjev. Preberite več tukaj:http://www.ekohit.si/zbiralniki-za-vodo.html

Odločite se lahko tudi za nakup hidrofornega sistema

Odločite se lahko tudi za nakup hidrofornega sistema, ki bo poskrbel za avtomatsko oskrbo z vodo za zalivanje vrtov, črpanje podtalnice pa tudi za kroženje čiste sanitarne vode, ki jo boste lahko tako nemoteno uporabljali. Hidroforji, ki jih prodajamo, so energetsko varčni, samodejna zaščita pa ščiti motor pred pregrevanjem, naprava pa tako deluje brezhibno.

Hidrofor za umazano vodohidroforna črpalka

Do večjega energijskega prihranka s hidroforno črpalko


Vas zanima nakup hidroforne črpalke? Odločite se za nakup in tako ustvarite še večji energijski prihranek. Popolnoma samodejno črpanje deževnice iz zbiralnikov vode, iz vodnjakov ali cistern, v vaši hiši in na vrtu. Odločite se lahko tudi za nakup hidroforja za umazano vodo.

Prodaja hidroforjev v podjetju Ekohit - ugodno in kakovostno

Za več informacij obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi hidroforjev v prodaji. Izdelki so kakovostni in delujejo vrsto let. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi po telefonu ali e-mail naslovu. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.