Pošlji povpraševanje

Biološke čistilne naprave za čiščenje odpadnih voda

Biološke čistilne naprave so enostaven način, na katerega lahko brez težav prečiščujete odpadne vode in so predvsem primerne za enodružinske hiše ali manjše industrisjke objekte, ki niso priključeni na javno kanalizacijo.

Biološke čistilne naprave cenik

Gre za pretočno čistilno napravo, ki za svoje delovanje uporablja več prekatov, ampak ne potrebuje nobenih drugih zunanjih virov energije. Prečiščena voda, ki v zadnji fazi izteče iz naprave je brez vonja in je neškodljiva za okolje. Z nakupom torej naredite velik korak k bolj čisti in varni prihodnosti.

Gre za izjemno inovativno napravo, ki je prostorsko zelo učinkovita in ne zahteva velike površine, njeno delovanje je tiho, poraba električne energije pa je zelo majhna, tako da sploh ne boste vedeli, da je tam. Če razmišljate o nakupu, si lahko na seznamu gospodarske zbornice ogledate naprave, ki ustrezajo kriterijem za pridobitev subvencije, s katero boste še dodatno prihranili pri ceni.

Biološke čistilne naprave

Delovanje biološke čistilne naprave

Verjetno ste se do zdaj vprašali, kako sploh poteka delovanje biološke čistilne naprave. Prvi korak v tem procesu je prezračevanje odpadne vode, kjer se voda, po tem ko priteče v biološki reaktor, začne prezračevati in bogatiti s kisikom. Mikroorganizmi potem začnejo z razgradnjo organskih snovi, ki se nahajajo v vodi.

Ko se prezračevanje zaključi, se aktivni mulj posede na dno, prečiščena voda se od njega loči, se zbistri na površju in se po vsem tem iz rezervarja izloči v ponikalnico ali v vodotoke.

Voda, ki se vrne nazaj v vodotoke je s pomočjo te tehnologijo do 99% učinkovito prečiščena in je tudi brez kakršnegakoli vonja. Gre za zanesljivo, enostavno in efektivno metodo, s katero se na varen način odstranjuje odpadna voda, brez da bi povzročali škodo okolju. Če želite zagotoviti brezhibno delovanje biološke čistilne naprave, si oglejte ponudbo podjetja Ekohit, saj so njihovi izdelki znani po svoji inovativnosti in izjemni kakovosti.

Delovanje biološke čistilne naprave

Vgradnja biološke čistilne naprave in cenik

Vgradnja biološke čistilne naprave je zelo nezahteven proces in strokovnjaki iz podjetja Ekohit vam jo bodo vgradili z kar največjo mero profesionalnosti, s tem pa bodo poskrbeli za optimalno delovanje biološke čistilne naprave. Cenik za storitve si lahko ogledate na njijhovi spletni strani, sama vgradnja izbranega modela pa je brezplačna.

Po končani montaži se z njo ne boste rabili ukvarjati, saj za delovanje ne potrebuje vaše pomoči, stroški obratovanja pa so zanemarljivi. S tem ko boste investirali v tako ekološki izdelek za prečiščevanje svojih voda, boste poskrbeli za lepši in varnejši jutri.

Vgradnja biološke čistilne naprave