Cisterna za vodo - shranjevanje vode za domačo uporabo


cisterna za vodoPodjetje Ekohit, ki ga je ustanovil Janez Kotar in domuje v Šentvidu pri Stični se ukvarja s prodajo bioloških čistilnih naprav, zbiralnikov za vodo in cistern za vodo, ki zbirajo deževnico za potrebe pitne vode v gospodinjstvu. V našem podjetju se zavedamo, da je skrb za stranke najpomembnejša, obenem pa skrbimo tudi za okolje. Nudimo različne vrste cistern za vodo med katerimi je največ povpraševanja po cisterni za vodo 1000 l, ki je na voljo v naši ponudbi po izjemno ugodni ceni. Za cisterno za vodo 1000 l lahko po prav tako ugodni ceni kupite tudi rezervne dele.


Cisterna za vodo - privarčujte pri komunalnih dajatvah


cisterna za vodoCisterne za vodo zbirajo odpadno deževnico, obenem pa so enostavne za uporabo in zagotavljajo poceni vgradnjo, vzdrževanje in čiščenje. Cisterne za vodo so v podjetju Ekohit na voljo po ugodni ceni, obenem pa s takšno cisterno za vodo zmanjšamo porabo vode iz vodovoda in tako privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. Izjemno veliko naših potreb v gospodinjstvu ne zahteva pitne vode (splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje itd) zato jih lahko nadomestimo s cisterno za vodo 1000l, kjer shranjujemo vodo. Cisterna za vodo 1000l tako zagotavlja izjemno ugodno ceno, skrb za okolje, obenem pa nudimo tudi rezervne dele za cisterno za vodo.

VEČ O CENIKU ZBIRALNIKOV ZA DEŽEVNICO


Cisterna za vodo 1000 l - ugodna cena v podjetju Ekohit

Naš slogan - Vedno številka ena v kvaliteti in ceni povzema tudi našo cisterno za vodo 1000 l. Zagotavljamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno cistern za vodo 1000 l, ter se zavzemamo za sobivanje človeka z naravo in skrb za okolje. V kolikor želite tudi vi zbirati odpadno vodo nas kontaktirajte in prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni z našo cisterno za vodo 1000 l. Ekohit je z vami že 25 let. Pridružite se našim zadovoljnim strankam, ki so kupili cisterno za vodo 1000 l.