Zbiralniki za vodo s poceni vgradnjo

Naše zbiralnike za vodo odlikuje enostavno in poceni vgradnja, enostavno vzdrževanje in čiščenje. Z zbiralnikom za pitno vodo se zmanjša poraba vode iz vodovoda in s tem tudi privarčujemo pri stroških komunalnih dajatev. Za 98 % naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (nap; splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje ...). Za zbiranje vode v zbiralniku vode 10000 potrebujemo lovilno površino (streha), zbiralne cevi (žleb), peskolov. Dovodne cevi iz peskolova do zbiralnika, lahko tudi filter in zbiralnik za vodo. Naši zbiralniki so izdelani iz nerecikliranega polietilena, primerni tudi za pitno vodo. Prvi in edini v Sloveniji, zbiralniki za vodo iz polietilena s certifikatom kakovosti: SLOVENSKO TEHNIČNO SOGLASJE, Zavoda za gradbeništvo Slovenije.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE za zbiralnik po meri

Zbiralnik za pitno vodo za varčevanje

Okoljevarstveniki opozarjajo, da človeštvo v tretjem tisočletju po bitki za energente čaka vojna za omejene vodne vire. Zato je varčno in preudarno ravnanje z dragocenimi in vse dražjimi vodnimi viri postalo ne samo ekološka, pač pa tudi življenjska nuja. Z zbiralniki za pitno vodo in deževnico lahko že danes poskrbite za vašo prihodnost. Z zbrano rabo deževnice lahko namreč privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu. Z zbiralniki za vodo lahko v svojem stanovanju ali hiši ustrezno nadomestite s svojo pitno vodo. Zavarujte vaše vodne vire že danes - za lepši jutri! Izberite EKO zbiralnike za vodo.

Zbiralniki za vodo slovenskih in nemških proizvajalcev

Zbiralnik za pitno vodo iz vzdržljivega materiala

Odlike naših zbiralnikov za vodo so visoka kakovost - izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv ter primeren tudi za pitno vodo in živila (certifikat kakovosti proizvajalca materiala), multiuporabnost - zbiralnik vode 10000 je uporaben tako za zbiranje deževnice kot tudi pitne ali izvirske vode zlasti primerni za gospodinjstva brez urejenega vodovoda, gospodarnost - zagotavljajo varčevanje z vodnimi viri, robustna izvedba - iz zelo vzdržljivega materiala, izdelanega po rotacijskem postopku, ki je primeren za vgradnjo v tla do max. globine 2,5 m - izdelan iz enega kosa in 100% vodotesno, hitra vgradnja in enostavna uporaba - majhna teža zbiralnika omogoča hiter in enostaven transport z vgradnjo. Polietilenski materiali omogočajo enostavno uporabo ter enostavno in hitro čiščenje.

Naš prodajni program obsega tudi cisterne za vodo, ugodne bio greznice, hidroforje in še kaj.

Slovenski vodni zbiralniki