Biološke čistilne naprave za bolj zdravo okolje vaše družine

biološke čistilne napravePodjetje Ekohit, ki deluje v Šentvidu pri Stični se ukvarja s prodajo cistern za vodo, zbiralnikov deževnice in bioloških čistilnih naprav, ki zagotavljajo subvencijo. Naše vodilo je skrb za okolje in naše stranke, zato so naše biološke čistilne naprave idealna rešitev za vas, saj je delovanje male biološke naprave prijazno za okolje, obenem pa nudimo za nekatere biološke čistilne naprave tudi subvencije, kar pomeni da privarčujete nekaj denarja ob nakupu male biološke čistilne naprave. Z našimi biološkimi čistilnimi napravami smradu ni več in vaše življenje bo takoj lepše. Subvencija je idealna rešitev za vas.

DELOVANJE BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE

Biološke čistilne naprave čistijo odplake, ki so potem vrnjene v okolje

biološka čistilna napravaNaloga bioloških čistilnih naprav je čiščenje odplak oz. odpadnih voda, katere se potem, ko se očistijo vrne nazaj v okolje. Delovanje malih bioloških čistilnih naprav je tako izjemno pomembno za okolje, saj je voda očiščena in neškodljiva za okolje. Biološke čistilne naprave so idealne za enodružinske hiše ali manjša industrijska objekta, obenem pa imamo v našem podjetju na seznamu gozdarske zbornice kar pet malih čistilnih naprav, katere ustrezajo za pridobitev subvencije. Subvencija za male čistilne naprave vam tako omogoča prihranek pri ceni, obenem pa s subvencijsko čistilno napravo skrbite za okolje v katerem živite.

Subvencije za biološke čistilne naprave - podjetje Ekohit

V podjetju Ekohit imamo v ponudbi pet različnih malih bioloških čistilnih naprav, za katere gospodarska zbornica nudi subvencijo za biološke čistilne naprave. Obiščite našo spletno stran in si poglejte katere biološke čistilne naprave izpolnjujejo pogoj za subvencijo. V kolikor imate glede subvencij za biološke čistilne naprave kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko emaila ali telefona, lahko pa se oglasite tudi osebno v našem podjetju. Z našimi biološkimi čistilnimi napravami bo smrad zgolj oddaljen spomin in prepričani smo, da boste z delovanjem male čistilne naprave izjemno zadovoljni. Izkoristite subvencijo še danes.