Trgovina z računalniki - renew & refurbished program

Trgovin z računalniki je v Sloveniji zelo veliko, a le nekatere izmed njih se lahko pohvalijo s prodajo ugodnih računalnikov, ki so hkrati izjemno zmogljivi. V podjetju Brown Bear Team d.o.o. (BBT) smo že več kot 10 let vodilni na trgu renew & refurbished računalnikov, ki kupcem omogočajo prav to - nakup novih, izjemno zmogljivih računalnikov, ki so za razliko od ostalih računalnikov na trgu tudi zelo prijazni do denarnice. Se sprašujete, kako je to mogoče? Poglejmo si razliko med računalniki, ki jih lahko praktično kupimo na vsakem koraku, ter računalniki, ki jih prodajamo v naši trgovini.

Široko potrošna linija v običajnih trgovinah z računalniki

Pred nakupom novega računalnika, namiznega ali prenosnega, veliko ljudi opravi temeljito raziskavo bodisi na spletu ali v fizičnih trgovinah z računalniki. Tam se srečajo z bogato ponudbo modelov priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell in Lenovo. Vendar pa večina kupcev ne ve, da se na policah trgovin z računalniki večinoma prodajajo modeli nižjega kakovostnega razreda - široko potrošne linije. Zanje je značilna relativno nizka cena (350‐600 €), ki jo proizvajalci dosežejo s tem, da v računalnike vgradijo komponente nizke kvalitete. Posledično imajo tovrstni računalniki krajšo življenjsko dobo, se pogosteje kvarijo in zato niso primerni za resnejšo uporabo.

novi računalnikizmogljivi računalniki

Renew računalniki iz poslovne linije

V BBT trgovini z računalniki so vam na voljo različni modeli iz poslovne linije, ki smo jih za vas obnovili tako, da so praktično kot novi. Računalniki so v primerjavi s tistimi iz široko potrošne linije mnogo višje kakovosti, saj so v osnovi namenjeni predvsem poslovnim uporabnikom, ki potrebujejo opremo za daljšo in intenzivnejšo rabo ter zahtevnejše pogoje dela. Tovrstni zmogljivi računalniki imajo daljšo življenjsko dobo in so zaradi visoko kakovostnih vgradnih komponent tudi bistveno dražji (1.000‐4.000 €). Prav zaradi visoke cene pa ti modeli le redko zaidejo na police običajnih trgovin z računalniki. Kupujejo jih predvsem podjetja, ki potrebujejo kakovostno opremo za nemoteno in stabilno delovanje. Kako to, da so ti računalniki pri nas tako ugodni? Razlog je v tem, da gre za rabljene računalnike, ki smo jih pridobili od velikih podjetij v tujini, jih temeljito testirali, skrbno pregledali ter odpravili morebitne napake ali poškodbe. Celoten postopek obnove renew računalnikov se izvede tako, da si računalnik na koncu zasluži najvišjo oceno kakovosti - A oziroma A- v primeru manjših lepotnih napak na ohišju.

BBT - prodaja zmogljivih računalnikov po ugodnih cenah

Poleg tega, da vam v naši trgovini z računalniki zagotavljamo zares odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov, se lahko pohvalimo tudi z naslednjimi prednostmi:

- dolga življenjska doba opreme

- 12 mesečna garancija (z možnostjo podaljšanja)

- velika izbira z več kot 1000 kosi na zalogi

- prednaložen NOD32 antivirus

- lasten servis

- možnost vračila izdelkov v roku 15 dni

Ste še vedno v dvomih, ali je nakup renew računalnika v BBT trgovini prava odločitev za vas? Pokličite nas ali pa nas obiščite na naši lokaciji, kjer si izbrane modele in opremo lahko ogledati tudi v živo. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa morebitna vprašanja ter vam svetovali pri nakupu novega renew računalnika. Ker je skrb za zadovoljstvo strank naše največje vodilo, smo vedno pripravljeni na razreševanje morebitnih pomislekov. Zagotavljamo vam, da boste dobili tisto, kar vam je bilo obljubljeno.