Filtri za pitno vodo in rezervoar - cena, ki navduši!


Filtri za pitno vodo imajo različne lastnosti. Ena najosnovnejših možnosti je podpultni filter za pitno vodo. Kot nakazuje že ime, se podpultni filter za pitno vodo namesti pod kuhinjski pult. V ponudbi podjetja Armex vas čaka izvrsten podpultni filter za pitno vodo BRAVO. To je filter, ki je izjemno učinkovit. Poskrbi za dodatno prečiščevanje deževnice, ki se nato uporablja v gospodinjstvu. Na voljo pa so vam tudi mnogi drugi izdelki po ugodni ceni - tudi rezervoar za pitno vodo. Cena in kakovost izdelkov iz ponudbe (rezervoar, posoda za pitno vodo, filtri in drugo) vas bosta zagotovo navdušili!

vodni filter

Čista voda za zdravo telo

Ljudje smo sestavljeni iz približno 70% vode, zato voda predstavlja izjemno pomembno dobrino za primerno delovanje našega organizma. Ker jo naše telo izloča tudi, ko spimo, je količina vode, ki jo vnesemo v svoje telo izrednega pomena. Da boste pri vaših dejavnostih kar se da uspešni, se priporoča, da pijete približno 2-3 litre vode na dan. Poleg zadostne količine vode pa je potrebna tudi visoka kakovost vode, ki pa ni samoumevna. Neustrezna oskrba z vodo, široka uporaba klora in neuravnotežena mineralna sestava v vodi škodujejo vašemu zdravju. Zato so filtri za vodo odlična rešitev za vaše dobro počutje in boljšo kvaliteto vode, ki jo vnašate v svoje telo. Več o filtrih za ponikalnico.


S filtri za pitno vodo do najboljše kakovosti

Najkakovostnejši vodni filtri za pitno vodo poskrbijo tudi za najboljšo kakovost vode, kar je izjemno pomembno za zdravje. Če želite le najboljše, ko gre za zdravje in varnost vas ter vaših najbližjih, so vodni filtri iz naše ponudbe prava izbira. Naši vodni filtri za pitno čisto vodo bodo najprej poskrbeli za mehansko prečiščevanje oziroma bodo preprečili vstopanje trdih delcev, obenem pa bodo filtri za pitno vodo zagotovili, da v njej ne bo pesticidov in drugih nevarnih kemikalij. S filtri bo imela pitna voda prijeten okus in vonj, obenem pa bo imela pozitivni učinek tudi na vaše zdravje. Kakovostni filtri so tako zagotovo pametna naložba - še posebej ob naših ugodnih cenah.

Rezervoar za pitno vodo - cena izjemno ugodna

Naložba, ki je ne boste obžalovali, pa je tudi posoda oziroma rezervoar za pitno vodo. Cena oskrbe vašega gospodinjstva s pitno vodo se z rezervoarjem namreč na dolgi rok močno zniža. Tako je vsekakor smiselno razmisliti o nakupu kakovostnega rezervoarja, katerega cena je lahko zelo nizka, če veste, kje kupovati. Pri nas vas čaka izjemno stabilna in močna posoda za pitno vodo oziroma rezervoar. Cena rezervoarja je - podobno kot pri filtrih - zelo ugodna. Poleg tega pa vam je z nakupom rezervoarja in drugih izdelkov zagotovljena tudi vrhunska kakovost!

Filter za pitno vodo