Zagotovite si zanesljive čistilne naprave po ugodnih cenah

Čistilna naprava

Pred nakupom čistilne naprave je potreben tehten in preudaren razmislek. Naj na vašo odločitev o nakupu ne vpliva le cena čistilne naprave. Potrebno je razmisliti predvsem o kvalitetni čistilne naprave, saj gre za enkratno finančno investicijo, s katero boste na dolgi rok veliko privarčevali. Na trgu je prisotnih veliko ponudnikov malih čistilnih naprav, saj nova zakonodaja določa, da bodo morali lastniki objektov, kjer ni možen priklop na javno kanalizacijo, do konca leta 2021 vgraditi male biološke čistilne naprave oziroma zamenjati ali nadgraditi obstoječe greznice s čistilnimi napravami. Cena čistilne naprave je odvisna od velikosti in materialov, vendar vam zagotavljamo, da se bo vaš nakup dolgoročno izplačal. Oglejte si našo ponudbo čistilnih naprav. Med njimi so tudi take, ki za svoje delovanje ne potrebujejo električne energije.

Nadgradnja greznice v malo čistilno napravo

Če že imate vgrajeno greznico, potem lahko čistilno napravo vgradite oziroma umestite tudi v obstoječo greznico, vendar mora le ta biti primerne velikosti. V greznico lahko postavimo celotno čistilno napravo, kar nam prihrani denar in čas, saj obstoječe greznice ni treba razbijati in iskati novega primernega mesta za vgradnjo čistilne naprave. Za nadgraditev greznice v čistilno napravo je potrebno narediti test o vodotesnosti posode ter pridobiti izjavno o skladnosti.

Nizka poraba elektrike ali delovanje čistilnih naprav brez električne energije

Nekatere čistilne naprave po ugodnih cenah za svoje delovanje ne potrebujejo električne energije. Med njimi je na primer čistilna naprava Clearfox, ki za svoje delovanje ne potrebuje elektrike. Uporablja se za biološko aerobno čiščenje odpadnih vod v gospodinjstvih (sistem s pritrjeno biomaso). Deluje na principu kombinacije pred rezervoarja in biološke stopnje čiščenja v bioreaktorju.

Mala čistilna napravaMala biološka čistilna naprava Clearfox

Cenik, cene in ostale informacije o čistilnih napravah

Cenik in cene malih čistilnih naprav si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli vse potrebne informacije o delovanju, vgradnji in lastnostih malih čistilnih naprav. Lahko pa nas tudi pokličete in povprašate o cenah ali pa pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca. Zagotavljamo vam strokovno svetovanje pri nakupu male čistilne naprave.