Male biološke čistilne naprave. Nova zakonodaja - nova pravila

Nova uredba o odvajanju in čiščenju komunalnih voda, po kateri lastnikom greznic na območjih, kjer ni kanalizacije ali ta ni načrtovana zapoveduje zamenjavo greznice v male komunalne čistilne naprave do koca leta 2021, oziroma v primeru, da je bila greznica zgrajena po predpisih, veljavnih v času gradnje, je čas za to najpozneje ob prvi rekonstrukciji objekta.

Biološke čistilne naprave, ki vam jih nudimo v podjetju Armex, so narejene iz visokokakovostnih materialov in komponent in imajo vse potrebne certifikate. Male biološke čistilne naprave se uporabljajo za učinkovito čiščenje gospodinjskih odpadnih voda in so, kot že rečeno, nadomestek starih greznic. Če izberete primerno čistilno napravo boste dolgoročno poskrbeli za velike prihranke, poleg tega pa boste naredili nekaj dobrega tudi za naravo. Biološke čistilne naprave namreč ne onesnažujejo okolja oziroma ohranjajo okolje in podtalne ter površinske vode čiste. Pomembno je, da se pred nakupom pozanimate o kvaliteti in ceni, vendar naj cena ne bo odločilni faktor za izbor, saj gre za nakup naprave, ki vam bo služila še dolgo let. Naj bosta kakovost in cena v pravem razmerju. Za to pa smo poskrbeli mi.

Čistilna napravaDvo prekatna biološka čistilna napravaKompaktna biološka čistilna naprava

Učinkovito čiščenje odpadnih voda s kakovostnimi biološkimi čistilnimi napravami

Pri nas boste lahko izbirali kar med 8 različnimi tipi bioloških čistilnih naprav za učinkovito odstranjevanje in čiščenje odpadnih voda. Med drugim tudi več prekatne biološke greznice, ki jih je mogoče spremeniti oziroma predelati v čistilno napravo in male biološke čistilne naprave.

Premišljen nakup in nasveti pred nakupom

Vaš nakup biološke ali katere koli druge čistilne naprave naj bo dobro premišljen. Poleg cene, ki jo lahko najdete v našem ceniku, se pozanimajte o kvaliteti in trajnosti posamezne naprave ter o njenem vzdrževanju. Večletne izkušnje so nam dale potrebno strokovno znanje, da lahko svetujemo našim strankam, zato vam bomo svetovali o velikosti biološke čistilne naprave, predstavili vse karakteristike naprave, veljavne certifikate in dali garancijo za vaš nakup.

ZAKAJ IZBRATI BIOLOŠKO ČISTILNO NAPRAVO?