Kompostnik, neverjetna cena: akcija, ki je ne smete zamuditi!


poceni kompostnikCena kompostnika, ki vam jo ponujamo pri Armexu, je ugodnejša, kot si lahko predstavljate. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izjemno poceni kompostnik. Cena pa ni edini razlog, zakaj izbrati prav naš kompostnik (600l in mnoge druge velikosti). Ne čaka vas namreč zgolj poceni kompostnik, ampak tudi izjemno kakovosten in trpežen. Cena je torej še toliko ugodnejša, če upoštevate nadpovprečno življenjsko dobo, ki jo ima kompostnik. Akcija pa poskrbi za še dodatne popuste na redne cene. To je resnično ponudba oziroma cena, ki bi jo bilo škoda zamuditi.

ALI VESTE KAKO SE PRAVILNO KOMPOSTIRA?


Za kaj oziroma kako uporabljamo kompostnik, cena in druge informacije

kompostnik akcijaSeveda je želja po pripravi komposta, ki ga lahko nato uporabimo za povsem naravno, zdravju in okolju neškodljivo gnojenje za ugodno ceno, glavni razlog, zaradi katerega si je smiselno omisliti kompostnik. 600l je ena izmed najpogostejših velikosti, vendar lahko seveda izberete tudi drugačne kapacitete/volumen, odvisno od vaših potreb. In kaj dajemo v kompostnik? Vanj sodijo vsi organski odpadki, ki nastajajo v gospodinjstvu, v kompostnik pa dajemo tudi travo, odpadke z vrta, pepel ipd. Podobno pomembno kot to, kaj dajemo v kompostnik, pa je seveda tudi, česa vanj ne dajemo. Neorganski odpadki, ki se v naravi ne razgradijo, zagotovo ne sodijo vanj. Cena je odvisna od različnih dejavnikov - tudi poceni kompostnik v akciji je lahko izjemno kakovosten. zato se splača poiskati možnosti za popust na redne cene.

CENE MALIH BIOLOŠKIH ČISTILNIH NAPRAV


Najugodnejši kompostnik: akcija prinaša cene, kot jih še ni bilo

Zares izjemna akcija oziroma popust na redne cene vas čaka pri Armexu. V akciji vam je tako voljo neverjetno poceni kompostnik. Akcija prinaša cene, ki vas bodo povsem navdušile. V akciji je kompostnik 600l in mnogih drugih velikosti. Odločite se lahko tudi za posebno vrsto, namenjeno izjemno hitremu kompostiranju - cena je tudi v tem primeru zelo ugodna. Za vse kompostnike, tudi tiste v akciji, je sicer značilno dobro prezračevanje in odpornost na UV-sevanje. V naši ponudbi pa si oglejte še čistilne naprave.

Vse za ponikalne sisteme