Cisterna za vodo in jašek po ugodnih cenah


cisterna za vodoCisterna za vodo oziroma PVC rezervoar se lahko uporablja tako za zbiranje čiste/pitne vode kot odpadne za zalivanje. Kakovostna cisterna za vodo je tako ekonomična naložba. Od vaših konkretnih potreb je odvisno, kako velika posoda oziroma cisterna za vodo bi bila najprimernejša. Ena od možnosti je tudi jašek za vodo - samostojen, na primer za zbiranje studenčnice, ali pa jašek, v katerega se namesti PVC zbiralnik za vodo. Ne glede na to, ali vas zanima cisterna ali jašek za vodo, smo v podjetju Armex za vas pripravili izjemno ponudbo. Pri nas vaš čakata jašek in cisterna za vodo po najugodnejši ceni. Obenem pa sta to cisterna za vodo oz. jašek vrhunske kakovosti.

NUDIMO TUDI CEVI ZA KANALIZACIJO!


Na voljo cisterna za vodo različnih dimenzij


cisterna za vodoVas zanima manjša posoda za vodo oziroma PVC zbiralnik? Morda cisterna za vodo večjih dimenzij? Ponudimo vam izdelek, ki bo izpolnil vse vaše zahteve. Vsak PVC rezervoar za vodo je izdelan iz najkakovostnejših, trpežnih materialov, ki odlično opravljajo svojo nalogo. Naša cisterna za vodo je tako izdelek, ki ga boste lahko uporabljali še vrsto let. Odločite se lahko za podzemni ali za nadzemni rezervoar za vodo (nadzemna cisterna oziroma posoda za vodo se sicer uporablja le za zbiranje vode, ki je namenjena zalivanju vrta). Vsaka cisterna za vodo je na voljo v več dimenzijah, zato je odločitev glede najustreznejše velikosti v celoti prepuščena vam. Seveda pa vam z veseljem svetujemo, katera cisterna za vodo bi bila v vašem primeru najustreznejša.


Teleskopski jašek za vodo - za rezervoar in drugo


Pri nas vas čaka tudi jašek za vodo po najboljši ceni. Ena od možnosti je na primer teleskopski jašek za vodo, primeren za vgradnjo cisterne oziroma PVC rezervoarja za pitno vodo. Takšen jašek za vodo omogoča, da zlahka nastavljate globino, na kateri bo vgrajena cisterna oz. PVC zbiralnik. Odločite se lahko denimo tudi za jašek za deževnico ali pa za jašek za vodo s filtrom in usedalnikom. Vabljeni!