Kompostnik: cena kompostnika v akciji, iz kvalitetnega materiala

Cena kompostnika je v večini primerov odvisna od kvalitete materiala, iz katerega je vrtni kompostnik izdelan, na ceno kompostnika pa vplivajo tudi dimenzije kompostnika. Ker prinaša vrtni kompostnik ekološke prednosti popolnoma v vsak dom, njegova cena pravzaprav ni tako zelo pomembna. Precej bolj kot cena kompostnika v akciji so pomembne njegove druge lastnosti, kot so dimenzije. Nekatere vrtne kompostnike iz ponudbe podjetja Armex armature je mogoče povečati iz 400 na 600l, seveda pa v tem primeru pride tudi do spremembe v ceni. Eden izmed takšnih je tudi kompostnik Thermo - Star, ki je izdelan iz specialne mehke plastične mase, dopolnjujejo pa ga velika odprtina za polnjenje, pokrov z zaščito pred vetrom in drsna odprtina, ki omogoča enostaven odvzem komposta. V kolikor boste pogosteje spremljali našo ponudbo s konkurenčnimi cenami v akciji, boste hitro uvideli, da pravzaprav velikokrat poskrbimo za akcijo kompostnikov, ki jo spremljajo še posebej ugodne cene vrtnih kompostnikov z različnimi dimenzijami. Če želite biti obveščeni o cenah v akciji in o naših posebnih akcijskih ponudbah, se lahko prijavite tudi na brezplačne novičke. V naši pošti ne bo manjkalo odličnih in predvsem koristnih nasvetov.

cena vrtnega kompostnik


Kompostnik - akcija s super ugodnimi cenami

Akcija kompostnikov prinaša super ugodne cene vsem, ki želite izkoristiti mnoge prednosti vrtnih kompostnikov. Kompostiranje je zelo pomembno za rastline, prispeva pa tudi k zmanjševanju odpadkov v našem domu. Biološke odpadke lahko brez skrbi odložimo v vrtni kompostnik, saj bomo tako vedno imeli na voljo dodatno zemljo za vrtnarjenje, obenem pa bomo zaradi visokih cen zemlje tudi prihranili. V akciji s super cenami si boste lahko ogledali različne dimenzije kompostnikov od 600 do 400 litrov. Naša prodajna uspešnica z milijon krat preverjeno zanesljivostjo je hitri kompostnik, ki je idealen za 4-člansko družino, navdušil pa vas bo tudi s svojimi dimenzijami - odlikuje ga kar 260l prostornine in ceno, zato kljub svoji praktičnosti ne bo zavzel ogromno prostora na vašem vrtu. Ali se bo tudi hitri kompostnik znašel v naši akciji s super ugodno ceno? Spremljajte našo ponudbo in koristne nasvete. Če pa vas zanima točna cena, pa nam lahko pošljete povpraševanje ali pa si ogledate našo ponudbo v katalogu. Akcij s super cenami zagotovo ne bo manjkalo.

ENOSTAVNO POLNJENJE 600 LITRSKEGA KOMPOSTNIKA


Vrtni kompostniki v akciji z enostavno in hitro montažo

Naši vrtni kompostniki ne presenečajo le s super ugodno ceno v akciji, temveč tudi s svojo enostavno in hitro montažo, za katero ne potrebujete nobenega orodja. Poskrbeli smo tudi za optimalne prezračevalne sisteme in pokrove za zaščito pred vetrom. Potreba po prostoru je zelo majhna, zato lahko na čisto vsakem vrtu najdemo prostor zanj. Tudi, če izberete malce večje dimenzije, kot je 600l, ne boste imeli težav s postavitvijo kompaktnega kompostnika na vaš vrt. Akcija s super cenami je fantastična priložnost za naložbo v pametno kompostiranje po ugodni ceni. Plastični kompostniki so uporabni skozi vse leto, a ker je spomladanski čas kar najbolj primeren za akcije, bodite pozorni, da jih ne boste spregledali. Ujemite super ugodne cene kompostnikov in se lotite pametnega kompostiranja.

kompostnik 600 v akciji


Katero dimenzijo izbrati in kakšne so cene v akciji?

Kompostniki iz naše ponudbe so na voljo v različnih dimenzijah, kot boste videli med ogledom ponudbe. Pri večini so dimenzije kompostnikov natančno določene, Thermo-star pa je mogoče prilagoditi oziroma povečati iz 400 na 600l. V tem primeru se bo spremenila njegova cena, pa vendar boste imeli na svojem vrtu večji kompostnik, ki pa kljub temu ne bo zavzel ogromno prostora. Med ogledom naše akcije s super cenami malce razmislite o dimenzijah in želeni ceni, mi pa vam bomo priskočili na pomoč pri iskanju. Kompostiranje je najboljši način za vračanje bioloških odpadkov nazaj v naravo, veliko število prednosti uporabe kompostnika iz naše akcije pa je razlog, da se danes vse večje število ljudi odloča za pametno kompostiranje.