Biološke čistilne naprave za čiščenje odpadnih voda v gospodinjstvu

Čiščenje odpadnih voda je pomemben proces v hišah, ki se nahajajo stran od naselij, predvsem na podeželju in niso priključene na kanalizacijo. Zato v podjetju Armex Armature nudimo biološke čistilne naprave, ki bodo poskrbele za čiščenje odpadnih voda. V podjetju, ki se nahaja na Ljubljanski c 2A v Ivančni Gorici in je bilo ustanovljeno leta 1991 se ukvarjamo s področjem vodovoda in kanalizacije ter zagotavljamo našim kupcem ugodne čistilne naprave, greznice, zbiralnike za vodo, kompostnike, zbiralnike za pitno vodo in ostale kakovostne izdelke. Zakonodaja določa, da mora imeti vsaka hiša, ki nima dostopa do kanalizacije čistilno napravo, ki zagotavlja ustrezno čiščenje odpadnih voda. Pri nas lahko izbirate med kvalitetnimi velikimi in malimi čistilnimi napravami, s katerimi boste privarčevali in se izognili nepotrebnemu smradu. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank izjemno pomembno, zato zagotavljamo kakovostne izdelke in storitve.

KAKO DELUJEJO BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE?

Biološke čistilne naprave so nadomestek starih greznic

Po zakonodaji Republike Slovenije morajo vse hiše, ki niso priključene na kanalizacijo imeti bodisi greznico ali biološko čistilno napravo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstva. Regulativa je še posebej pomembna za podeželja, kjer marsikatero gospodinjstvo nima kanalizacije in uporablja le staro greznico. V našem podjetju nudimo nadomestilo za greznice in sicer hišne čistilne naprave, s katerimi se boste izognili smradu, obenem pa boste privarčevali ogromno denarja, saj vam ne bo potrebno plačevati priklopa na kanalizacijo ali čiščenja odplak. Biološka čistilna naprava bo na enostaven in hiter način očistila odpadne vode iz vašega gospodinjstva in je tako idealen nadomestek zastarelih starih greznic, ki delujejo počasneje, obenem pa oddajajo neprijeten vonj. Na prvi pogled biološke čistilne naprave izgledajo izjemno zapletene za uporabo, a verjemite nam, da so popolnoma enostavne. Izbirate lahko med različnimi vrstami čistilnih naprav, ki jih najdete na našem ceniku, lahko pa se oglasite tudi osebno v podjetju.

Biološke čistilne naprave za hišo

Biološka čistilna naprava one2clean z nizko porabo energije

V podjetju Armex zagotavljamo pestro izbiro hišnih čistilnih naprav, med katerimi je izredno priljubljena biološka čistilna naprava one2clean, ki kvalitetno očisti odpadno vodo iz gospodinjstva, Sestavljena je iz rezervoarja ter z ene 2/3 pregradne stene, zaradi katere črpanje v reaktorski del ni potrebno, prav tako pa ni potrebno vračanje aktivnega blata. Posebna tehnologija omogoča takojšnjo obdelavo s kisikom, kar preprečuje neprijeten vonj. Biološka čistilna naprava one2clean je med drugim sestavljena iz nastavljivega pokrova za prilagajanje globine vtoka, vsi priklopi na napravi so že pripravljeni s tesnili fi 110 mm, ni elektromagnetnih ventilov, naprava pa omogoča dolge intervale praznjenja blata. Vse komponente so visoko kvalitetne, obenem pa takšna naprava zagotavlja nizko porabo energije in odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Prepričani smo, da boste z našimi izdelki izjemno zadovoljni in se boste pridružili našim zadovoljnim strankam.

Male biološke čistilne naprave

Čistilne naprave, zbiralniki za deževnice ter kompostniki

Poleg čistilnih naprav lahko na našem ceniku najdete tudi kvalitetne zbiralnike deževnice ter pitne vode, kompostnike ter ponikalne sisteme, ki vas bodo navdušili. Naša dejavnost se deli na proizvodnjo, ki obsega izdelavo hladnovodnih armatur, napajalnikov, spojnih kosov za cevi in ostale stvari ter trgovino, kjer lahko najdete naše kakovostne izdelke, med katerimi so tudi male čistilne naprave, ki so po zakonodaji nujne za vse hiše, ki nimajo urejene kanalizacije ali greznice. Za vse naše izdelke nudimo kakovosten servis ter usluge prašnega barvanja. Verjamemo, da boste z našimi izdelke zadovoljni, saj se trudimo, da držimo visoko kakovost izdelkov in storitev, saj želimo, da se naše stranke z veseljem vračajo k nam. V kolikor imate glede zakonodaje bioloških čistilnih naprav in ostalih izdelkov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali o izbiri. Strokovno in prijazno osebje ter kakovostni izdelki čakajo na vas.

CENIK ČISTILNIH NAPRAV