Čistilne naprave - kvaliteta in ugodna cena

Čistilne naprave, ki jih najdete na ceniku podjetja Armex armature d.o.o v Ivančni Gorici so naprave prihodnosti, saj skrbijo za čiščenje odpadnih voda, obenem pa s tem aktivno pripomorejo k ohranjanju našega okolja. Podjetje smo ustanovili leta 1991 z željo po zapolnitvi tržne niše na področju vodovoda in kanalizacije ter našim strankam ponuditi kvalitetnejše in hitrejše storitve, saj se zavedamo, da je kakovost izjemno pomembna za vaše zadovoljstvo. Ukvarjamo se s prodajo hišnih čistilnih naprav, greznic, cistern za vodo, kompostnikov in ponikalnih sistemov. Dejavnost podjetja delimo na štiri različne sklope, proizvodnjo, ki obsega izdelavo hladnovodnih armatur, fazonskih kosov in ostale stvari za vgradnjo v cevovode ter trgovino, kjer nudimo kakovostne izdelke med katerimi smo se osredotočili na male čistilne naprave, ki so različnih dimenzij in primerne za vsak dom. V podjetju zagotavljamo kvaliteten servis ter izdelavo nadomestnih delov ter usluge prašnega barvanja. Prepričani smo, da so pri nas doma najboljše čistilne naprave v Sloveniji.

male čistilne naprave v Sloveniji


Čistilne naprave, greznice in zbiralniki deževnice

V našem podjetju nudimo različne naprave po ugodnih cenah, ki jih najdete na ceniku od čistilnih naprav, greznic, ponikalnih sistemov in zbiralnikov deževnice. Male čistilne naprave morajo biti po zakonodaji nameščene tam, kjer ni priključka na kanalizacijo saj se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in drugih objektov ter so nadomestek starih greznic. Takšne čistilne naprave torej pridejo prav predvsem pri objektih, ki so postavljeni na podeželju, stran od vasi in mest. Zbiralniki deževnice so lahko nadzemni in podzemni, v različnih dimenzijah in služijo zbiranju meteorne vode, ki jo potem lahko uporabljamo za splakovanje stranišč ali zalivanje vrta in okolice hiše. Greznice, ki jih ponujamo v našem podjetju so dvo in tro prekatne in namenjene zbiranju odpadnih voda pri objektih z nizko porabo energije. Prepričani smo, da boste nad našo ponudbo izjemno zadovoljni, saj se zavedamo, da je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno.

ZAKONODAJA O MALIH ČISTILNIH NAPRAVAH


Čistilna naprava one2clean

Naša najbolj prodajana in ob enem cenovno najbolj ugodna čistilna naprava je one2clean, ki deluje po principu zaporednega biološkega čiščenja z integrirano stabilizacijo blata in dosega izjemne rezultate čiščenja, obenem pa za delovanje potrebuje minimalne stroške. Tako kot vse hišne čistilne naprave v naši ponudbi se uporablja za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev ter ima visoko moč čiščenja. Proizvodnja čsitilne naprave poteka v Nemčiji, nudimo pa vam jo v različnih dimenzijah. Naprava je sestavljena iz rezervoarja z eno 2/3 pregradno steno, odpadna voda se obdela s kisikom, ob pravilni uporabi pa iz nje nikoli ne smrdi, tako da ste lahko popolnoma brezskrbni. Visoka učinkovitost čiščenja pomeni veliko varnost za prihodnost, izdelana je iz visoko kvalitetnih komponent, ima nizko porabo energije, enostavno konstrukcijo in tih in ekonomičen procesor z dolgo življenjsko dobo. Obiščite nas v našem podjetju in se na lastne oči prepričajte o kvalitetni čistilni napravi one2clean ali pa obiščite našo spletno stran s cenikom.

Cene hišnih čistilni haprav


Ugodne čistilne naprave v Sloveniji

Skrb za pitno vodo in okolje v katerem živimo je ključnega pomena za naše zdravlje in prihodnost, česar se v podjetju še posebej zavedamo in temu posvečamo veliko pozornosti. Čistilne naprave, ki jih ponujamo skrbijo za okolje, saj čistijo odpadne vode in tako ne onesnažujejo okolja, obenem pa skrbijo tudi za manjšo porabo energije, kar je pomembno tako z okoljskega kot tudi s finančnega vidika, saj tako privarčujemo veliko denarja. Nudimo vam različne dimenzije malih čistilnih naprav in prepričani smo, da boste našli primerno za vaš dom. V kolikor imate glede naprav kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, svetovali in vam odgovorili na vaša vprašanja, lahko pa nas obiščete osebno in se prepričate o idealnem razmerju med kvaliteto in ceno ponujenih čistilnih naprav.