Filtri za vodo oziroma vodni filtri so vam na voljo po ugodnem ceniku

Filtri za vodo so zelo uporabne naprave, ki se uporabljajo za dodatno čiščenje deževnice. Vodni filtri so navadno kombinirani, kar pomeni, da so tako kemični kot mehanski filtri za vodo. Čeprav igra cenik pri nakupu tovrstnih naprav kar veliko vlogo, pa ne bi smelo biti tako. Najbolj pomembno je, da so filtri za vodo kakovostni, kar pomeni, da bodo dobro opravili svoje delo. Naj vas razveselimo. Tudi najbolj kakovostni vodni filtri so lahko cenovno dostopni, dolgoročno pa vam bodo prihranili ne le denar, temveč tudi skrbi. Izberite kakovosten filter za vodo, vodni kamen pa naj vas ne skrbi.

Filtri za vodo (proti vodnemu kamnu)

Investicija v vodni filter je investicija v zdravo prihodnost

Verjetno ni potrebno poudarjati, kako pomembno je, da je voda, ki jo pijemo čista. Naši kakovostni filtri lahko poskrbijo, da bo vaša voda najbolj čista in kakovostna. Vas zanima, zakaj so naši vodni filtri tako kakovostni? Ker so zelo učinkoviti. Filtri iz naše ponudbe bodo v prvi vrsti poskrbeli za mehansko prečiščevanje, to pomeni, da bodo preprečili vstop trdih delcev. Na naslednji stopnji bodo zagotovili, da v vodi ne bo nevarnih kemikalij. To je delo kemičnega filtra za vodo, ki odstranjuje pesticide, klor in ostale nevarne snovi, ki bi lahko drastično zmanjšale kakovost vode. Voda, ki bo pritekla skozi filter, bo prijetnega okusa in brez neprijetnega vonja, za vas pa je najbolj pomembno, da ne bo ogrožala vašega zdravja, saj bo ustrezno prečiščena. Ko se odločate za filter za vodo torej ne glejte samo na cenik, temveč pozornost posvetite kakovosti. Investirajte v najboljši filter za vodo, ki je zmogljiv in učinkovit ter obstojen.

Cenik filtrov za vodo vas lahko prepriča

Če še vedno niste prepričani, kam bi se obrnili in kje kupili vodni filter, potem ste na pravem mestu. V podjetju Armex Armature smo pripravili ponudbo filtrov, med katerimi lahko najdete takšnega, ki bo ustrezal vam oziroma vašim potrebam. Cenik filtrov za vodo smo prilagodili vašemu povpraševanju, zato je ta zelo ugoden. Filtri za pitno vodo pa niso vse, kar vam nudimo. Tudi ostali izdelki iz našega prodajnega asortimaja (kakovostne čistilne naprave, greznice, zbiralniki deževnice, zbiralniki pitne vode, kompostniki, ponikalni sistemi itd.) so vam na voljo po sprejemljivih cenah. Veliko je razlogov, zakaj se odločiti za nakup filtra za vodo pri nas. Eden od njih je tudi enostavna montaža, pa tudi nezahtevno vzdrževanje. V naši ponudbi so tudi filtri za pitno vodo, ki se lahko namestijo neposredno pod kuhinjski pult in so odlična izbira za vas, če želite uporabljati le najbolj čisto pitno vodo za kuhanje.

vodni filtri za pitno vodo

Ponudba filtrov za deževnico

V naši ponudbi so kakovostni filtri za vodo oziroma filtri za čiščenje deževnice pred vstopom vode v rezervoar. Na voljo so v različnih izvedbah, in sicer za vgradnjo v grlo rezervoarja, za vgradnjo pred betonski ali PE rezervoar ali za vgradnjo na padno cev žleba. Med notranjimi filtri za vgradnjo v grlo rezervoarja izpostavljamo Filter Universal 3 Platin, ki je enostaven za montažo (montaža brez orodja). Filter se pritrdi pod pokrov rezervoarja s pomočjo prečke in nastavljive verige. Izredno zanesljiv je tudi Filter Minimax notranji z ravnim odtokom, ki je namenjen čiščenju deževnice v rezervoarju. Ima samočistilni filter in omogoča več kot 95 % izkoristek vode. Izberite najboljši filter za vodo – vodni kamen pa naj vas prav nič ne skrbi!

Ponudba zunanjih filtrov za vgradnjo pred PE ali betonski rezervoar

Zunanji filtri za vodo ponujajo optimalno čiščenje deževnice ob visokem izkoristku vode. Filter Optimax je samočistilni zunanji filter za čiščenje deževnice iz rezervoarja, ki ponuja več kot 95 % izkoristek vode. Zaradi sistema samo čiščenja potrebuje le minimalno vzdrževanje. Našo ponudbo vodnih filtrov si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja in skupaj bomo poiskali primerno rešitev za vas.

POSEBNI FILTRI ZA PONIKALNICE