Male čistilne naprave: prodaja hišnih čistilnih naprav se pri nas izplača!

Male čistilne naprave so naprave, ki učinkovito obdelujejo odpadne vode in so namenjene čiščenju odpadnih voda gospodinjstev, kjer ni urejena javna kanalizacija. Gre za kakovostne in zmogljive naprave, ki omogočajo čiščenje odpadnih komunalnih voda iz kopalnic, stranišč, pomivalnih in pralnih strojev. Pohvalijo se lahko z izjemno visoko stopnjo čiščenja, prav zaradi tega zakonodaja določa, da se lahko prečiščena voda vrne nazaj v okolje. Med male čistilne naprave spadajo male biološke čistilne naprave, male hišne čistilne naprave in male komunalne naprave. Vse naše čistilne naprave se lahko pohvalijo z majhno porabo energije, zanesljivo tehnologijo, zanesljivim delovanjem in učinkovitim čiščenjem. Poleg malih čistilnih naprav in greznic pa naš prodajni asortima zajema tudi zbiralnike deževnice, kompostnike, ponikalne sisteme, zbiralnike pitne vode in ostale izdelke.

hišne čistilne naprave: cena


Prodaja malih čistilnih naprav in ostalih izdelkov po konkurenčni ceni

Podjetje Armex Armature d. o. o. smo ustanovili z namenom zapolniti tržno nišo na področju vodovoda in kanalizacije, svojim strankam pa ponujamo samo najboljše proizvode visoke zmogljivosti, ki ustrezajo vsem predpisom na področju zakonodaje čistilnih naprav. Naša dejavnost se deli na naslednje dejavnosti: proizvodnja, trgovina, servis in usluge prašnega barvanja. Trgovinski del naše dejavnosti obsega prodajo materialov za vodovod (cevi PE, PVC, ductil, regulacijske lopute in ventili, lovilci necistoc, fitingi v PE, poc. in mesing izvedbi, vodomeriitd.) in kanalizacijo (vse vrste cevi, LŽ pokrovov , revizijski jaški itd.). V letu 2004 smo začeli s trženjem malih bioloških čistilnih naprav, kapacitet od 2 do 1000 PE, sistemov za učinkovito uporabo deževnice ter ponikalnih sistemov - drenaže. Več informacij o malih čistilnih napravah lahko dobite na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno. Hišne čistilne naprave oziroma male čistilne naprave so kakovostne in trpežne, cena investicije pa je konkurenčna.

KAKO DELUJEJO MALE HIŠNE ČISTILNE NAPRAVE?


Čistilne naprave in greznice

Naša ponudba čistilnih naprav in greznic obsega male čistilne naprave, ki se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in drugih objektov, katerih izpusti so podobni gospodinjskim odpadnim vodam. So nadomestek starih greznic. Poleg tega vam ponujamo tudi dvo- in troprekatne greznice, ki so namenjene zbiranju odpadnih voda pri objektih z nizko porabo vode. Nekateri modeli iz naše ponudbe so pripravljeni na kasnejšo predelavo v čistilno napravo. V prodajni program smo uvrstili tudi zbiralne greznice, ki so namenjene odpadnih voda pri objektih z nizko porabo vode. Nova zakonodaja narekuje, da mora biti greznica zaprt sistem brez izpusta v naravo. Več o naši ponudbi in ceni čistilnih naprav vam lahko povemo v naših poslovnih prostorih, kjer vam bomo tudi ustrezno svetovali pri izbiri čistilne naprave ali greznice za vaš dom.


Mala čistilna naprava One2Clean

Model čistilne naprave One2Clean omogoča zaporedno biološko čiščenje z integrirano stabilizacijo blata. Omenjena naprava dosega odlične rezultate čiščenja ob minimalnih stroških delovanja. Gre za popolnoma biološko čistilno napravo, ki očisti gospodinjsko vodo v samo 3 korakih. Z uporabo sodobne tehnologije se kompletne odpadne vode takoj obdelajo s kisikom, ki se ga dovaja s puhalom v napravo. S pravilno uporabo iz nje nikoli ne smrdi. Omenjena mala čistilna naprava je izredno učinkovita, saj je izdelana iz visokokakovostnih komponent, in pomeni veliko varnost za prihodnost. Pohvali se lahko ne le z izredno nizko porabo energije, tudi cena čistilne naprave je privlačna. Če se odločite na nakup omenjene čistilne naprave, boste dobili odlično napravo, ki je izdelana v skladu z obstoječo zakonodajo na tem področju.


Ostale čistilne naprave v naši ponudbi

V prodajnem programu lahko najdete tudi čistilno napravo Biorock, ki deluje brez elektrike, čistilno napravo Klaro Easy, Clearfox, Klaro Professional, membransko čistilno napravo SiCLARO, kontejnersko čistilno napravo in MBBR čistilno napravo. Več informacij o malih čistilnih napravah in njihovi ceni vam bomo z veseljem posredovali ob vašem obisku, ki se ga že zelo veselimo.

male čistilne naprave (zakonodaja)