Pošlji povpraševanje

Plastični hišni kompostnik: kaj je, kaj sodi vanj in kje ga kupiti?


Plastični kompostnik je zelo priročen za pripravo komposta, ki ga boste nato uporabili kot naravno gnojilo. Odgovor na vprašanje, kaj je kompostnik, je tako v osnovi precej enostaven, vendar pa je hišni kompostnik v praksi možen v različnih izvedbah. Za najbolj priljubljeno izbiro velja plastični hišni kompostnik. Običajno je plastični kompostnik izdelan iz polipropilena, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo - plastični hišni kompostnik je tako odporen tudi na potencialne manj ugodne razmere.

plastičen kompostnikkaj sodi v kompostnik


Kaj sodi v hišni kompostnik?


Na vprašanje, kaj je kompostnik, je relativno enostavno odgovoriti, precej kompleksnejši odgovor pa zahteva dilema, kaj sodi v kompostnik. Se tudi sami sprašujete, kaj sodi v hišni kompostnik oz. kaj definitivno ne sodi vanj? Če vemo, kaj je kompostnik in čemu je namenjen, lažje ugotovimo tudi, kaj sodi v kompostnik. V vaš plastični kompostnik sodijo vsi organski odpadki, ki nastanejo v gospodinjstvu, vanj pa lahko odvržete tudi pokošeno travo, plevel ipd. Poenostavljen odgovor glede tega, kaj sodi v kompostnik, je torej: različni organski odpadki. Z upoštevanjem tega, kaj je kompostnik, postane hitro jasno tudi, kaj ne sodi vanj. Plastični oz. hišni kompostnik ni primeren za tiste odpadke, ki se v naravi ne razgradijo sami.


Kje kupiti plastični kompostnik?

Se sprašujete, kje kupiti plastični kompostnik po ugodni ceni? V ponudbi podjetja Armex Armature vas čaka plastični kompostnik, ki združuje ugodno ceno in vrhunsko kakovost. Plastični kompostnik je na voljo v različnih izvedbah - kapaciteta je lahko prilagojena vašim potrebam. Tako lahko pri nas kupite tudi plastični kompostnik, primeren za večja gospodinjstva. Vsak plastični kompostnik iz naše ponudbe odlikuje enostavno polnjenje in odvzemanje komposta. Plastični kompostnik je zasnovan tako, da omogoča optimalno prezračevanje, obenem pa je vzdrževanje zelo enostavno. Tako ni več dileme, kje kupiti kompostnik. Naš plastični hišni kompostnik omogoča izjemno hitro kompostiranje - plastični kompostnik je investicija, ki je ne boste obžalovali. Naša ponudba je odgovor na vprašanje, kje kupiti najboljši plastični kompostnik!