Pošlji povpraševanje

Biološke čistilne naprave postajajo obvezne

Biološke čistilne naprave oz. male biološke čistilne naprave so lahko vaš prispevek okolju. Zakaj bi vaše odpadne vode in fekalije tekle v kanalizacijo, če jih lahko predelajo biološke čistilne naprave oz. male biološke čistilne naprave na okolju povsem neškodljiv oziroma prijazen način. Nekoč človek ni imel izbire in je okolje s stranskimi produkti svojega življenja pač obremenjeval, danes pa to na srečo ni več potrebno, saj imamo na voljo odlične biološke čistilne naprave oz. male biološke čistilne naprave. Za biološko čistilno napravo lahko dobite tudi subvencijo. Po novem pa biološke čistilne naprave ureja tudi zakonodaja. Če vas zanima vgradnja biološke čistilne naprave, vas vabimo, da se oglasite pri nas. Pri nas je ugodna tudi cena rezervoarja za vodo.

subvencija za male biološke čistilne naprave


Biološke čistilne naprave so ponekod nujne

Biološke čistilne naprave oz. male biološke čistilne naprave so nujne, če imate greznico, iz katere voda odteka prosto v okolje. V primeru, da imate greznico, ki okolje obremenjuje na opisan način, se morate do konca leta 2021 obvezno priključiti na kanalizacijo ali pa si v skladu z zakonodajo omisliti biološko čistilno napravo. Tisti, ki imate greznice, ki so neprepustne, pa morate biološke čistilne naprave oz. male biološke čistilne naprave vgraditi tedaj, ko opravljate prvo rekonstrukcijo objekta. vgradnja biološke čistilne naprave je še posebej ugodna, če dobite subvencijo za biološko čistilno napravo. V tem primeru so vaši stroški kajpak nižji.


Male biološke čistilne naprave so bistveno boljše kot greznice

Sreča je, da smo ljudje iznašli biološke čistilne naprave. Pred časom smo ljudje okolje močno obremenjevali z greznicami in tudi kanalizacija je le odvajala vode na nemoteče kraje. Poselitev našega planeta je zelo številna in zato je tudi okolje z odpadnimi vodami in fekalijami človeštva čedalje bolj obremenjeno. Ne gre torej le za fekalije, ampak tudi za vse druge odpadne vode, ki v preteklosti niso obstajale. Dandanes imamo na voljo močne detergente, ki svoje delo opravijo odlično, a potem vdrejo v okolje in ga obremenijo. Male biološke čistilne naprave pa učinkovito pomagajo, da do opisanih negativnih vplivov ne pride.

OBIŠČITE NAS IN SI IZBERITE NAJPRIMERNEJŠO ČISTILNO NAPRAVO


Biološke čistilne naprave so pri nas ugodne

Trudimo se, da so naše biološke čistilne naprave cenovno kar najbolj ugodne. Zavedamo se, da je v času draginje za marsikoga težko, da si omisli malo biološko čistilno napravo. Zadeva je toliko bolj težavna, ker bo marsikoga v vgradnjo biološke čistilne naprave prisilila zakonodaja. Biološke čistilne naprave bodo namreč obvezne od leta 2022, če je vaša greznica takšna, da iz nje voda prosto odteka v okolje in ga s tem obremenjuje. Zato se pri nas trudimo, da vam pomagamo z dobro ceno biološke čistilne naprave. Poleg tega vam bomo pomagali tudi z informacijami o subvenciji za biološko čistilno napravo, s čimer bo vaš strošek lahko še toliko nižji.

vgradnja biološke čistilne naprave


Male biološke čistilne naprave visoke kvalitete

Biološke čistilne naprave, ki jih kupite pri nas, so visoko kvalitetne. Kakovost je pri nas vedno na prvem mestu, zato se vedno potrudimo, da našim kupcem zagotovimo tisto, kar je najboljše. Poskrbeli bomo, da boste pri nas kupili biološke čistilne naprave v skladu z zakonodajo. Seveda pa vam bomo pred vgradnjo biološke čistilne naprave pomagali tudi z nasvetom. Svetovali vam ne bomo le glede vaših možnosti, ki jih imate v pestrem naboru bioloških čistilnih naprav, ki jih imate pri nas na voljo, kjer vam bomo postregli z vsemi izdatnimi informacijami, ampak vam bomo svetovali tudi v zvezi z možnostmi pridobitve subvencije za biološko čistilno napravo.