Greznica: cena predelave v čistilno napravo je lahko zelo ugodna


Cena predelave greznice v čistilno napravo trenutno zanima precej ljudi. Tam, kjer ni možen priklop na javno kanalizacijo, že leta 2021 ne bo več dovoljena klasična greznica. Cena same nadgradnje je odvisna od različnih dejavnikov, med njih sodi to katerega ponudnika male čistilne naprave za predelavo boste izbrali. Zelo ugodna cena predelave v čistilno napravo vam nudi podjetje Armex, kjer vam nudimo tudi pomoč pri izbiri glede na dimenzije oziroma volumen greznice. Cena in kakovost ter naš profesionalen odnos vas bodo zagotovo navdušili!

Greznica cena

VSE ZA PONIKALNE SISTEME


Zbiralna ali pretočna greznica: cena in druge informacije

Vas bolj kot čistilna naprava in njena cena zanima greznica? Cena je odvisna od tega, za katero vrsto se odločite. Ena izmed možnosti je klasična zbiralna greznica. Cena je v tem primeru najugodnejša. Nova zakonodaja določa, da mora biti to povsem zaprt sistem, brez izpustov v naravo. Da bi preprečili smrad iz greznice, je tako potrebno redno čiščenje. Kako pogosto čiščenje bo potrebno, je odvisno od tega, kakšen je volumen greznice. Cena je lahko ugodna tudi, če se odločite za pretočne greznice. Dimenzije so lahko različne, hkrati ločimo dva podtipa, dvoprekatne greznice in troprekatne greznice. Cena je sicer nekoliko višja kot pri zbiralnem tipu, vendar morate pri primerjanju cen upoštevati, da je tu možna zelo preprosta poznejša predelava v čistilno napravo.


CENA ČISTILNE NAPRAVE


Predelava pretočne greznice v čistilno napravo

Načeloma se lahko predelava greznice v čistilno napravo izvede zelo hitro. Tako lahko preprosto preprečimo oziroma močno omejimo smrad iz greznice in obremenitev okolja. Ko se izvaja predelava v čistilno napravo, moramo natančno upoštevati volumen oziroma dimenzije greznice v katero nato namestimo čistilno napravo. Predelava greznice bo z našo pomočjo skladna z vsemi predpisi - zagotavljamo pa vam tudi najnižjo ceno!

Predelava greznice v čistilno napravoS pravim partnerjem in ustreznio čistilno napravo imate dolgoročno korist, saj odpadejo vsi stroški dragih priključnin na kanalizacijo, kakor tudi drago letno čiščenje odplak.