Greznice zadržujejo odpadno vodo pred iztekom v okolje

Podjetje Armex armature d.o.o., ki deluje v Ivančni Gorici, se že od ustanovitve leta 1991 ukvarja s prodajo greznic, zbiralnikov deževnic, kompostnikov, v zadnjem času pa veliko časa namenjamo tudi prodaji malih čistilnih naprav. Podjetje je bilo ustanovljeno z željo in ciljem zapolniti tržno nišo na področju vodovoda in kanalizacije ter ponuditi našim bodočim strankam pestrejšo ponudbo in predvsem boljše storitve, saj se zavedamo, da sta kakovost in dobra storitev najbolj pomembni koponenti prodaje. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi velikostmi greznic, naše greznice so ekološke in montažne, obenem pa je pomembno vedeti, da so v skladu z zakonodajo, ki jo predpisuje Republika Slovenija, zato ste lahko ob nakupu popolnoma varni. Obiščite naše podjetje ali nas kontaktirajte po telefonu in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali v zvezi z nakupom greznice, malih čistilnih naprav ali katerega drugega našega produkta.

montažne greznice


Greznice za gospodinjstva, ki nimajo priključka na kanalizacijo

Skrb za okolje, v katerem živimo je izjemnega problema, zato je greznica rešitev za vse, ki imajo vikend ali hišo na podeželju in se zaradi oddaljenosti ne morejo priključiti na kanalizacijo. Z greznico tako dobite zbiralnik za vodo, ki zadržuje odpadne vode iz gospodinjstva in tako ohranja naravo čisto in prijetno za bivanje. Pomembno je, da je greznica zgrajena po predpisih in zadosti velika za število družinskih članov, oziroma da je v skladu z zakonodajo, vodotesna in da so v njo speljane samo komunalne vode iz gospodinjstva. Vse naše greznice imajo možnost predelave v čistilno napravo, obenem pa gre za ekološke greznice, zato smo prepričani, da bodo navdušile vas in vaše najdražje. Zagotavljamo vam idealno razmerje med kvaliteto in ceno montaže greznic, zato verjamemo, da bo smrad iz odpadnih voda zgolj še neprijeten oddaljen spomin in boste lahko živeli brezskrbno življenje v sožitju z naravo.

Želite predelati GREZNICo V EKOLOŠKO ČISTILNO NAPRAVO?


Greznice - dvo- in troprekatne ter zbiralne

V naši ponudbi lahko izbirate med več različnimi vrstami greznic od dvo in troprekatnimi do zbiralnih greznic za zbiranje odpadnih voda. Vse greznice so namenjene zbiranju in zadrževanju odplak pri objektih z nizko porabo vode, obenem pa so predpripravljene za predelavo v biološko čistilno napravo. Dvoprekatna greznica ima majhno težo, enostavno konstrukcijo in vgradnjo, certifikat za vodotesnost in stabilnost, obenem pa zagotavlja poceni nakup in nizke stroške vgradnje. Troprekatna ima za razliko od dvoprekatne, kot pove že ime, več prekatov in s tem večjo moč čiščenja. Drugače pa ima zelo podobne lasnosti kot dvoprekatna, obe lahko namreč pomijete in uporabite kot zbiralnik deževnice, v kolikor greznice ne potrebujete več. Ena od možnosti je tako tudi zbiralna greznica, ki je cenovno ugodna rešitev za zbiranje odpadne vode za hiše z občasnim bivanjem. Ne glede na to, za katero rešitev in velikost greznic se boste odločili, vam zagotavljamo kakovostne produkte po ugodni ceni.

ekološke greznice zakonodaja


Greznice morajo biti v skladu za zakonodajo zaprt sistem

Zakonodaja opredeljuje greznice kot zaprt sistem, brez izpusta v naravo, kar pomeni, da z nakupom greznice na neposreden način vplivate na varovanje okolja, v katerem živite. V kolikor si kasneje premislite, jo lahko nadgradite v malo biološko čistilno napravo ali pa jo enostavno pomijete in uporabite kot zbiralnik za deževnico, ki jo lahko uporabljate za zalivanje vrta ter splakovanje stranišča. Verjamemo, da boste tako z našimi izdelki, kot tudi z našimi storitvami izjemno zadovoljni, obenem pa nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja in svteovali o pravilni izbiri. Za vse izdelke nudimo kakovosten servis in izdelamo rezervne dele. Naše podjetje se ukvarja s proizvodnjo, trgovino, servisom in uslugamo prašnega barvanja, zato upamo, da vas bomo prepričali s celovito ponudbo.

Več o zakonodaji o greznicah