Pošlji povpraševanje

Male čistilne naprave so v izdelane v skladu z obstoječo zakonodajo

Male čistilne naprave so uporabne naprave, ki se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in ostalih objektov, kjer so izpusti podobni gospodinjskim odpadnim vodam. Včasih so temu bile namenjene greznice, danes pa jih nadomeščajo čistilne naprave, še boljše male biološke čistilne naprave. Zakonodaja se je na področju ravnanja z odpadnimi vodami močno spremenila in potrebno je upoštevati nove začrtane smernice. Zakonodaja narekuje, da na krajnih, kjer ni urejena javna kanalizacija, mora biti nameščena mala čistilna naprava.

Adijo greznica, dobrodošla čistilna naprava

Stare greznice učinkovito in zanesljivo nadomeščajo male čistilne naprave. Verjetno vas zanima, kolikšna je cena takšne naprave. Cena male čistine naprave se razlikuje glede na to, kakšno zmogljivost in velikost izberete ter je odvisna še od nekaterih drugih dejavnikov. Odlična novica za vas je, da so na voljo tudi subvencije za mele čistilne naprave, ki jih podeljuje Republika Slovenija ali natančneje Eko Sklad. Pri nas lahko dobite kakovostne in zmogljive naprave, ki omogočajo učinkovito čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev (stranišča in kopalnice, pomivalni in pralni stroji itd.). In ne le to. Naše naprave so tako kakovostne, da se lahko prečiščena voda brez oklevanja vrne nazaj v okolje.

Male biološke čistilne naprave

Ali je cena pri izbiri zares pomembna?

Če kupujete malo čistilno napravo, potem vas verjetno zanima tudi cena investicije. Kot smo že omenili, je cena čistilne naprave odvisna predvsem od velikosti in zmogljivosti, pa tudi od proizvajalca. Omenili pa smo tudi, da lahko ceno znižate s pomočjo subvencije za male čistilne naprave. V naš prodajni asortima smo uvrstili samo najboljše in najbolj kakovostne naprave, ki so ne le zmogljive, ampak zelo učinkovite. Svoje delo opravijo tako dobro, da lahko prečiščeno vodo vrnete nazaj v okolje brez strahu pred onesnaženjem. Ker se tudi mi zavedamo, da gre za finančno investicijo, ki je malo večja, smo cene prilagodili vašemu povpraševanju. Zato je cena zelo ugodna. Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s subvencijami, zakonodaji na področju malih bioloških čistilnih naprav in delovanju naprav vas vabimo, da nas obiščete in prepričani smo, da vam bomo znali odgovoriti na vaša vprašanja. Z veseljem pa vam bomo tudi pomagali pri izbiri primerne naprave za vaš dom.

IMAMO ODGOVORE NA VSA VPRAŠANJA O MALIH BIOLOŠKIH ČISTILNIH NAPRAVAH

Skrb za naravo je skrb za ljudi

Nove in tehnološko izpopolnjene male biološke naprave so izdelane tako, da ne obremenjujejo okolja. V časih, ko je skrb za okolje zelo pomembna, saj je obstoj človeštva odvisen od narave, je pametno razmisliti, kakšne naprave uporabljamo in kako s tem škodimo okolju. Če se boste odločili za nakup male čistilne naprave pri nas, ste lahko prepričani, da boste dobili uporabniku in okolju prijazno napravo, ki vam bo zelo dobro služila še dolga leta. Naredite tudi vi nekaj dobrega za okolje in izberite takšno napravo, ki ohranja podtalne in površinske vode ter okolje čisto.

mala čistilna naprava (cena po subvenciji)

Kakšne naprave so vam na voljo pri nas?

Vas zanima, katere male biološke čistilne naprave lahko dobite pri nas? Naša ponudba zajema različne naprave, tudi tako napredne, da za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike. Med najbolj iskanimi in prodajanimi je naprava One2Clean. To je biološka naprava, ki očisti odpadno vodo v treh korakih. Čistilna naprava je enostavna za vzdrževanje, sam priklop pa je tudi sila enostaven, saj potrebujete le povezovalne cevi od objekta pa do čistilne naprave in iz naprave v ponikalnico. Poleg tega pa potrebujete tudi eno prosto cev za zračne cevi. Podjetje Armex armature d. o. o. vam nudi raznolik, bogat in pester izbor naprednih naprav, ki so izdelane iz visokokakovostnih materialov in imajo vse potrebne certifikate. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja, kjer vam bomo pomagali izbrati primerno napravo za vaš dom ali vikend.