Biološke čistilne greznice - enostavna vgradnja in možnost subvencije

Subvencija za čistilne napraveBiološke čistilne naprave predstavljajo novo alternativo na področju čiščenja odpadnih voda in vse bolj uspešno nadomeščajo stare greznice. Uporabljajo se za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in objektov, kjer so izpusti podobni gospodinjskih odpadnim vodam. V podjetje Armex smo za vas pripravili raznoliko ponudbo kvalitetnih in trpežnih bioloških čistilnih naprav. Ker se zavedamo, da nakup biološke čistilne naprave ni majhna finančna investicija, smo za vas pripravili posebno akcijo odprodaje zalog. Za vgradno pa lahko pridobite tudi subvencijo. Na naši spletni strani si lahko ogledate našo atraktivno ponudbo, z veseljem pa vam bomo tudi strokovno svetovali v primeru odločitve za nakup biološke čistilne naprave. Za vas smo pripravili tudi praktične nasvete, ki jih je pametno upoštevati pri izbiri in nakupu biološke čistilne naprave, predvsem pa se je potrebno pozanimati o kvaliteti biološke čistilne naprave, ki mora imeti vse predpisane certifikate.

Različne vrste kvalitetnih bioloških čistilnih naprav

Biološka čistilna naprava V podjetju Armex vam ponujamo kar nekaj različnih čistilnih naprav, med njimi so biološka čistilna naprava One2clean, Biorock, Klaro Easy, Clearfox, Klaro Professional in ostale. Biorock so kompaktne biološke čistilne naprave, ki delujejo brez elektrike in se uporabljajo za biološko aerobno čiščenje odpadnih voda (sistem s pritrjeno biomaso) iz gospodinjstev, vikendov ipd. ter objektov, kjer ni možen priklop na elektriko. Vgradnja biološke čistilne naprave s pritrjeno biomaso pomeni izredno nizke stroške obratovanja in visoko stopnjo očiščenosti vode.

Vgradnja biološke čistilne naprave - dolgoročni prihranki in skrb za naravo

Vsi lastniki objektov, ki niso povezani z javno kanalizacijo, morajo sami poskrbeti za odvajanje in čiščenje gospodinjskih odpadnih voda - tako narekuje zakonodaja. Lastniki tistih objektov, ki niso povezani na kanalizacijo, pa bodo morali greznice zamenjati s čistilno napravo. Za vgradnjo biološke čistilne naprave lahko dobite tudi državno subvencijo. Za vse informacije se obrnite na pristojne organe. Za vgradnjo biološke čistilne naprave oziroma rezervoarja potrebujete kar nekaj prostora. Zemljišče za vgradnjo mora ustrezati določenim standardom. Pred nakupom se je vsekakor potrebno posvetovati oziroma pridobiti izvedensko mnenje o fizičnih lastnostih vaših tal na pristojnem uradu za grajenje.

BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE ZA VSAK DOM