Čistilna naprava za hišo ali vikend

Čistilna naprava za hišo je pravzaprav mala biološka čistilna naprava, ki skrbi za obdelavo oziroma čiščenje odpadnih gospodinjskih voda. Nova zakonodaja, ki ureja področje odvajanja gospodinjskih odpadnih komunalnih voda v javno kanalizacijo, določa nove smernice. Vsi objekti, hiše, vikendi ipd., kjer priklop na javno kanalizacijo ni možen, bodo morali stare greznice zamenjati oziroma nadgraditi v hišne čistilne naprave. Vgradnja čistilne naprave za hišo omogoča čiščenje odpadnih komunalnih voda iz kopalnic, stranišč, pomivalnih in pralnih strojev. Glede na moč, velikost in proizvajalca lahko dobite različne čistilne naprave za hišo ali vikend po različnih cenah. V podjetju Armex vam ponujamo pester izbor hišnih čistilnih naprav, ki so izdelane iz kakovostnih materialov in komponent, imajo pa tudi vse potrebne certifikate. Izbirate lahko med kar osmimi modeli čistilni naprav, ki se razlikujejo glede na velikost, delovanje in vgradnjo ter seveda ceno.

Biološke čistilne naprave za hišo ali vikend

Če vas zanimajo konkretne cene, nas kontaktirajte. Lahko pa nas tudi obiščete in z veseljem vam bomo pri odločitvi za nakup čistilne naprave za hišo pomagali s strokovnimi nasveti.

Ekološki vidik male hišne čistilne naprave

Ustrezna čistilna naprava za hišo ali vikend, kjer priklop na javno kanalizacijo ni mogoč, lahko prinese dolgoročen prihranek. In ne samo to. Bistvo malih hišnih naprav je pravzaprav tudi v tem, da ohranjamo naravo čisto ne glede na to kje se vaša hiša ali vikend nahaja. Gre za pomemben ekološki vidik. Delovanje čistilne naprave za hišo namreč ohranja okolje, podtalne in površinske vode čiste. Veliko je pozitivnih lastnosti, ki vas bodo prepričale k nakupu kvalitetne in zanesljive čistilne naprave za hišo. Poleg finančnega prihranka in ekološkega vidika naj omenimo še, da gre za izjemno kvalitetne čistilne naprave za hišo po ugodni ceni, ki zagotavlja učinkovito čiščenje, ki za svoje delovanje ne potrebuje veliko energije. Izberete lahko tudi hišne čistilne naprave, ki delujejo brez električne energije.

Predelava greznice v čistilno napravo

V primeru, da že imate greznico, ki je neprepustna oziroma vodotesna (in imate ustrezen certifikat, ki to potrjuje) ter je primerne velikosti, obstaja možnost, da svojo greznico predelate v čistilno napravo. Sam postopek predelave je hiter in enostaven, dolgoročno pa prinaša zmanjšanje stroškov. Naprava mora imeti dovolj veliko zmogljivost, da bo omogočala pravilno čiščenje odpadnih voda. Izberete lahko možnost nepretočnosti ali pa ima predpripravljen dotok/odtok za biološko čistilno napravo.

Predelava greznice v čistilno napravo

Preverite našo aktualno ponudbo in ugodne cene čistilnih naprav za hišo. Prepričani smo, da boste med pestro ponudbo malih hišnih čistilnih naprav zagotovo našli takšno, ki vam bo ustrezala. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali spletnega obrazca.