Čistilna naprava najvišje kakovosti – mala, vendar učinkovita

Čistilna naprava učinkovito rešuje problem odpadne gospodinjske vode, ki je ni dovoljeno spuščati v naravo, temveč jo je pred izpustom potrebno očistiti v mali čistilni napravi ali pa jo zbirati v greznici. Biološke male čistilne naprave se uporabljajo predvsem tam, kjer ni kanalizacije oziroma nimamo možnosti priklopa na javno kanalizacijo, ki bi nato odpadno gospodinjsko vodo odvajala v čistilno napravo. To pomeni, da mora vsako gospodinjstvo, ki nima možnosti priklopa na javno kanalizacijo, samo poskrbeti za čistilno napravo. Ker greznice predstavljajo dražjo opcijo, se gospodinjstva največkrat odločajo za nakup malih čistilnih naprav, katerih upravljanje je enostavno, delovanje pa zanesljivo. Postavitev je dokaj enostavna, saj zanjo ne potrebujemo posebnega gradbenega dovoljenja (objekt je namreč dokaj enostaven), vendar pa je pred samo vgradnjo potrebno o tem obvestiti komunalno podjetje, kateremu moramo po končani vgradnji dostaviti tehnično dokumentacijo. Ker je ponudba tovrstnih čistilnih naprav na trgu velika, je zelo pomembno, da pred nakupom pridobimo vse potrebne informacije in zares izberemo čistilno napravo, ki ustreza vsem predpisanim standardom. Zakonodaja, ki ureja področje odvajanja in čiščenja komunalnih odpadnih voda na področju, kjer ni kanalizacije, se je spremenila ob koncu leta 2015, zato morajo od takrat vsi objekti najkasneje do 31. 12. 2021 vgraditi malo komunalno čistilno napravo. Vgradnja čistilne naprave nam namreč omogoča čiščenje odpadnih komunalnih voda in s tem preprečevanje nepotrebnega onesnaževanja okolja.

Biološka čistilna napravaMale čistilne naprave

Katere so prednosti uporabe male čistilne naprave?

Z uporabo male čistilne naprave ohranjamo okolje čisto, vendar to ni edina prednost uporabe. Pozitivnih lastnosti oziroma prednosti uporabe čistilne naprave, ki je prepričala uporabnike številnih gospodinjstev, je ogromno, vključno z dolgoročnim prihrankom. Čiščenje odpadne vode bo z izbiro najprimernejše čistilne naprave učinkovito, prav tako pa je potrebno omeniti dejstvo, da čistilne naprave za svoje delovanje ne potrebujejo veliko električne energije. Atraktivno in pestro ponudbo malih čistilnih naprav, s katerimi boste učinkovito in zanesljivo očistili odpadno gospodinjsko vodo, najdete tudi v podjetju Armex. V naši ponudbi najdete sodobne in moderne čistilne naprave, ki so narejene iz kakovostnih materialov, zato vam bodo dolgoročno prinesle velike prihranke. Na voljo so tudi rastlinske čistilne naprave, ki na povsem ekološki način očistijo odpadno gospodinjsko vodo. Rastlinske čistilne naprave iz odpadne vode odstranjujejo organske in strupene snovi ter različne spojine, prav tako pa učinkovito zmanjšujejo število bakterij v odpadni vodi. Uporabljajo se za čiščenje domačih odplak, pa tudi za čiščenje industrijskih odpadnih voda.

Preverite našo ponudbo čistilnih naprav še sami

Najboljša ponudba čistilnih naprav na enem mestu

Čistilne naprave, ki so na voljo v ponudbi podjetja Armex, očistijo odpadno vodo že v 3 preprostih korakih. Odlikujejo jih nizka poraba električne energije, izdelava iz izredno kvalitetnih komponent, enostavna konstrukcija z minimalno pokvarljivimi deli, tih in ekonomičen kompresor vrhunskega proizvajalca z dolgo življenjsko dobo in visoka učinkovitost čiščenja, ki pomeni veliko varnost za prihodnost. Biološke čistilne naprave iz podjetja Armex so enostavne za priklop in ob pravilni uporabi iz njih nikoli ne smrdi. V podjetju Armex se zavedamo, da je skrb za pitno vodo in okolje, v katerem živimo, ključnega pomena za naše zdravje in prihodnost, zato se trudimo našim strankam zagotoviti le najboljše. Ker je naša ponudba pestra, se v primeru vprašanj obrnite na nas, saj vam bomo z veseljem svetovali in pomagali skleniti pravo odločitev. Vabimo vas k ogledu ponudbe naših malih čistilnih naprav.