Ugodne čistilne naprave za vodo oz. čiščenje odpadnih voda različnih dimenzij

Čistilna napravaV podjetju Armex smo za vas pripravili atraktivno ponudbo čistilnih naprav, s katerimi boste učinkovito in zanesljivo očistili odpadno gospodinjsko vodo. Gre za sodobne in moderne čistilne naprave, ki so narejene iz kakovostnih materialov, ki vam bodo dolgoročno prinesle velike prihranke. Delovanje male čistilne naprave za vodo je enostavno in ekološko neoporečno. Primerne so za vse tiste objekte, kjer priklop na javno kanalizacijo ni mogoč. Z učinkovito čistilno napravo za vodo boste zanesljivo očistili odpadne vode iz gospodinjstva ter pripomogli k odgovorni skrbi za naravo. Pri nas boste dobili kvalitetne in cenovno ugodne čistilne naprave. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani in izvedite vse, kar vas zanima o dimenzijah, principu delovanja in cenah malih čistilnih naprav.

Enostaven princip delovanje čistilne naprave za čiščenje vode

Zelo atraktivna je tudi čistilna naprava Biorock. Gre za kompaktno malo čistilno napravo, ki deluje brez elektrike. Primerna je za aerobno čiščenje gospodinjskih odpadnih voda (sistem s pritrjeno biomaso). Princip delovanja je enostaven: deluje po sistemu prekatov. V prvem prekatu se opravi predčiščenje, večji delci se usedejo na dno in razpadejo. Voda potem steče v drugi prekat, odplake pa se preusmerijo v bioreaktor, ki je sestavljen iz prezračevalnega sistema in mikroorganizmov. Voda se toliko prečisti, da je lahko spustimo v tla brez strahu, da bi onesnažila naravo.

Nova ugodna in zanesljiva čistilna naprava - maksimalni rezultati čiščenja vode

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo novo malo čistilno napravo, ki bo učinkovito očistila vodo v samo treh korakih. Čistilna naprava one2clean deluje po principu zaporednega biološkega čiščenja z integrirano stabilizacijo blata. Ob minimalnih stroških delovanja dosega maksimalne rezultate čiščenja. Princip delovanja te male čistilne naprave je sila enostaven: odpadne vode se takoj obdelajo s kisikom, ki ga s puhalom dovajamo v napravo. Čistilne naprave različnih dimenzij boste pri nas dobili zelo ugodno. Preverite našo ponudbo in se odločite za pameten nakup.

Čistilna naprava za vodo