Čistilne naprave za čiščenje odpadnih voda 

V podjetju Armex smo za vas pripravili atraktivno ponudbo čistilnih naprav, s katerimi boste učinkovito in zanesljivo očistili odpadno gospodinjsko vodo. Gre za sodobne in moderne čistilne naprave, ki so narejene iz kakovostnih materialov, ki vam bodo dolgoročno prinesle velike prihranke. Delovanje male čistilne naprave za vodo je enostavno in ekološko neoporečno. Primerne so za vse tiste objekte, kjer priklop na javno kanalizacijo ni mogoč ali je omejen. Z učinkovito čistilno napravo za vodo boste zanesljivo očistili odpadne vode iz gospodinjstva ter pripomogli k odgovorni skrbi za naravo. Pri nas boste dobili kvalitetne in cenovno ugodne čistilne naprave. 

Čistilna naprava Biorock brez elektrike

Gre za kompaktno malo čistilno napravo, ki deluje brez elektrike. Primerna je za aerobno čiščenje gospodinjskih odpadnih voda (sistem s pritrjeno biomaso). Princip delovanja je enostaven: deluje po sistemu prekatov. V prvem prekatu se opravi predčiščenje, večji delci se usedejo na dno in razpadejo. Voda potem steče v drugi prekat, odplake pa se preusmerijo v bioreaktor, ki je sestavljen iz prezračevalnega sistema in mikroorganizmov. Voda se toliko prečisti, da je lahko spustimo v tla brez strahu, da bi onesnažila naravo. Nudimo jo v 5 različnih dimenzijskih variacijah:

  • 3500 L za 1-5 PE
  • 8750 L za 6-8 PE
  • 6800 L za 9-10 PE
  • 9500 L za 11-15 PE
  • 12500 L za 16-20 PE

PE = populacijske enote (osebe)

Mala čistilna naprava One2Clean

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo novo malo čistilno napravo, ki bo učinkovito očistila vodo v samo treh korakih.

Čistilna naprava One2Clean deluje po principu zaporednega biološkega čiščenja z integrirano stabilizacijo blata. Ob minimalnih stroških delovanja dosega maksimalne rezultate čiščenja. Princip delovanja te male čistilne naprave je sila enostaven: odpadne vode se takoj obdelajo s kisikom, ki ga s puhalom dovajamo v napravo. Visoko kvalitetnih komponent omogočajo, da ob pravilnem vzdrževanju naprava služi mnogo let.

Čistilna naprava za hišo One2Clean