Filtri in rezervoar za pitno vodo - cena zelo ugodna


Filtri za pitno vodo EKO - TRIO, ki vam jih po ugodni ceni ponujamo v podjetju Armex Armature, omogočajo dodatno filtriranje deževnice. S filtri za pitno vodo dosežete optimalno kakovost vode, filtri za pitno vodo pa poskrbijo tudi za prihranek. Tako so filtri za pitno vodo dobra naložba - deževnico s filtri enostavno spremenite v pitno vodo za gospodinjstvo. Pametna investicija pa je tudi cisterna (posoda) oziroma rezervoar za pitno vodo - tudi cena rezervoarja za pitno vodo je zelo ugodna!

vodni filtri

VEČ O CISTERNAH ZA VODO TUKAJ!


Kako delujejo filtri za pitno vodo?


Filtri za pitno vodo najprej poskrbijo za mehansko čiščenje deževnice (filtri za pitno vodo onemogočijo vstop trdim delcem, večjim od 25 mcr). Nato filtri za pitno vodo odstranijo še klor, pesticide, insekticide ipd. ter zagotovijo prijeten okus/vonj vode. V kombinaciji s filtri za pitno vodo, katerih cena vas bo navdušila, se uporablja tudi UV-sterilizator (odstranjevanje mikroorganizmov). Če so filtri namenjeni izključno za pitno vodo, so dobra izbira filtri za pitno vodo BRAVO po ugodni ceni. Omenjeni filtri za pitno vodo se namestijo pod kuhinjski pult. Filtri za pitno vodo BRAVO so sestavljeni iz mehanskih filtrov za pitno vodo (odstranjevanje trdnih delcev, usedlin, rje, mulja ...) ter filtrov za pitno vodo z vložkom iz aktivnega oglja za kemično čiščenje. Pravi naslov pa smo tudi za vse, ki vas zanima rezervoar za pitno vodo - cena je zares izjemno dostopna.

vodni filtri


Kakovosten rezervoar za pitno vodo - ugodna cena

V naši ponudbi vas ne čakajo samo filtri, ampak tudi posoda oz. rezervoar za pitno vodo. Cena rezervoarja je zelo ugodna, še posebej za rezervoar za pitno vodo ROTO. Ugodna cena pa ni edino, s čimer se lahko pohvali cisterna za pitno vodo oz. rezervoar za pitno vodo ROTO. Dostopna cena rezervoarja za pitno vodo ROTO (oz. cisterne - posode za pitno vodo) je dopolnjena z izjemno trpežnostjo. Če vas zanima kakovostna cisterna oz. rezervoar za pitno vodo po ugodni ceni, imamo pravo rešitev!