Kompostnik - za kaj se uporablja plastični kompostnik?

Kompostnik je odličen pripomoček za pripravo komposta, namenjenega gnojenju. Gre za popolnoma naravno snov, ki vsebuje več kot 15% organskih snovi, ki nastanejo v procesu kompostiranja in prav iz tega razloga je kompost odlično sredstvo za gnojenje. Odgovorili smo torej na vprašanje kaj je kompostnik, sedaj pa sledi malce težji del - kaj sploh sodi v kompostnik? V kompostnik lahko odvržemo vse organske odpadke z vrta (tudi pokošeno travo in pepel), prav tako pa lahko vanj odvržemo tudi organske odpadke z gospodinjstva. Odpadki, ki niso organski, torej se v okolju sami ne razgradijo, niso primerni za odlaganje v kompostnik. Veliko ponudbo plastičnih kompostnikov smo za vas pripravili tudi v podjetju Armex. Vsi pripomočki so dostopni po zelo ugodni ceni in so 100% zanesljivi.

kompostnikikompostnik

Kompostnik - plastični so najpogosteje uporabljeni

Plastični kompostniki zagotovo sodijo med najpogosteje uporabljene. Za njihovo izdelavo se pogosto uporablja eden izmed tipov plastike, ki ga pogosto srečujemo v vsakodnevnem življenju. Gre za polipropilen, iz katerega so izdelani tudi kompostniki iz podjetja Armex. Plastični kompostniki so odporni na UV žarke, kompostiranje je z njihovo uporabo povsem preprosto, zaradi kvalitetnega materiala, iz katerega so izdelani, pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo. Svoj plastični kompostnik si lahko zagotovite v podjetju Armex.

Kompostnik, ki je prava prodajna uspešnica

Kompostnik s preverjeno zanesljivostjo in z dvodelnim pokrovom za polnjenje je prava prodajna uspešnica, ki je idealen pripomoček za 4-člansko družino. Ponaša se z veliko prostornino (kar 280 litrov), izdelan pa je iz polipropilena. V podjetju Armex si lahko ogledate tudi vsestranske in kvalitetno izdelane kompostnike za travo. Ali ste se že odločili za kompostiranje?

Nudimo tudi cisterne za vodo in biološke čistilne naprave!