Cisterna za vodo je idealna rešitev za zbiranje vode

Podjetje Armex armature d.o.o., ki deluje na Ljubljanski cesti 2A v Ivančni Gorici, je bilo ustanovljeno leta 1991 in se ukvarja s prodajo greznic, bioloških naprav ter cistern za vodo. Naš cilj ob ustanovitvi je bilo zapolniti tržno nišo na področju vodovoda in kanalizacije ter ponuditi našim bodočim kupcem kakovostne izdelke ter boljše storitve. Zavedamo se, da je ohranjanje okolja v katerem živimo izjemno pomembno, obenem pa moramo poskrbeti tudi za naše kvalitetno življenjo, zato lahko v naši ponudbi najdete kakovostne cisterne za vodo različnih dimenzij za zbiranje pitne vode za pitje ali pa deževnice, ki jo lahko uporabimo za pranje, splakovanje wcjev in podobnih stvari. izbirate lahko med različnimi nadzemnimi in podzemnimi cisternami za vodo 1000 ali 5000 l in verjamemo, da boste z našimi cisternami za meteorne vode izjemno zadovoljni in nas boste priporočili tudi vašim prijateljem.

Cisterna za vodo 5000 l


Cisterne za vodo, proizvodnja hladnovodnih armatur, trgovina in servis

V podjetju Armex želimo našim kupcem ponuditi kvalitetne storitve zato smo razdelili dejavnost na štiri različne sklope - proizvodnja, trgovina, servis in usluge prašnega barvanja. Prvi del je proizvodnja, ki obsega izdelavo hladnovodnih armatur od hidrantov, ventilov za hišne priključke, tesnilnih cepov, avtomatskih napajalnikov za živine, ki so namenjeni vgradnji v razne vrste cevovodov in so izdelani po evropskih normah. Drugi del dejavnosti obsega trgovina, kjer prodajamo ostale materiale za vodovod, namakalne sisteme, biološke čistilne naprave ter cisterne za vodo. Tretja dejavnost je servis, s katerim zagotavljamo izdelavo nadomestnih delov za cisterne za meteorne vode, armature, obnavljamo in popravljamo hidrante, ventile in zagotavljamo ostala popravila s področja vodovodnih armatur. Ob nakupu ste lahko tako popolnoma mirni, saj vam nudimo kakovostno storitev in popravilo ob morebitnih nezgodah. Zadnja dejavnost podjetja so usluge prašnega barvanja po postopku EWS, po vročem postopku in barvanje po postopku elektrostatike.

CISTERNA ZA PITNO VODO DIMENZIJE 5000 l


Cisterna za vodo - zbiranje deževnice ali pitne vode

Cisterna za vodo je v grobem nekakšen zbiralnik, kamor zbirate deževnico za opravljanje različnih opravil v hiši ali pa v njem zbirate pitno vodo. Zbiralniki deževnice se v grobem ločijo na podzemne zbiralnike, kjer so rezervoarji namenjeni vgradnji v zemljo, bodisi pod zelenico ali parkirišče. Pri omenjenih cisternah za vodo vizualna podoba ni pomembna, saj so lepo skrite v zemljo, obenem pa so na stalno nizki temperaturi in zaščitene pred svetlobo. Gre za kakovosten produkt, za katerega se odloča veliko število naših strank. Druga možnost so nadzemne cisterne za vodo. Različne dimenzije cistern za vodo od 1000 l do 9000 l, večina naših strank pa se odloča za rezervoarje z volumnom 5000 l. So samostoječi in postavljeni na trdo podlago, pomembno pa je, da ga pred zmrzaljo izpraznimo. Cisterne za vodo so lahko idealna rešitev za zbiranje deževnice s katero zastonj zalivamo vrt, jo uporabljamo za splakovanje wcjev ali kakšno podobno opravimo. V naši ponudbi pa imamo na voljo tudi kakovostne cisterne za zbiranje pitne vode.

cisterna za vodo 1000 l dimenzije


Cisterna za vodo 1000 l po ugodni ceni

V času, ko se vse bolj zavedamo problema pitne vode je cisterna za vodo idealen način, kako izkoristiti deževnico, ki je zastonj in lahko nadomešča pitno vodo pri različnih opravilih v hiši ali njeni okolici. Nudimo vam ugodne cene cisterne za vodo 1000 l, ki vas bo navdušila in verjamemo, da bo navdušila tudi vaše najbližje. Poleg cistern za vodo lahko v našem podjetju najdete tudi kakovostne greznice in biološke čistilne naprave, ki so narejene v skladu z evropskimi normami in morajo biti nameščene tam, kjer ni priključka na kanalizacijo, kar pride prav, v kolikor imate vikend ali živite na podeželju. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali. Mi smo pravi naslov za vas.