Pošlji povpraševanje

Čistilne naprave: cena predelave greznice postaja vse ugodnejša


Predelava greznice v čistilno napravo je dandanes lahko tudi zelo ugodna, še posebej če izbirate med malimi ćistilnimi napravami. Princip delovanja čistilne naprave je odvisen od tega, za katero vrsto gre, tako se princip delovanja pretočne male čistilne naprave nekoliko razlikuje od principa delovanja male čistilne naprave na osnovi biofiltra in prostega vleka. Posebna vrsta pa so še SBR čistilne naprave. Cena vgradnje čistilne naprave je sicer lahko ugodna pri vseh omenjenih tipih!

Biološka čistilna naprava Klaro Easy - Zaporedno biološko čiščenje ali SBR.Biološko čiščenje s čistilno napravo one2clean


Kako poteka predelava greznice v čistilno napravo:

Kako se predela greznico v čistilno napravo, do kdaj je to potrebno storiti in koliko nas bo to stalo? To so pogosta vprašanja vseh, ki imajo onemogočen priklop na kanalizacijo. Zakonodaja kot rok, do kdaj je potrebna predelava greznice, določa konec leta 2021. Vsekakor je torej smiselna čimprejšnja predelava greznice oz. vgradnja čistilne naprave. Sama predelava greznice je v osnovi zelo preprosta, zagotoviti moramo predvsem, da je obstoječa greznica neprepustna, in izbrati ustrezno velikost čistilne naprave. Cena, ki vam jo bomo ponudili za predelava greznice bo ugodna, sama predelava pa hitra. Ne odlašajte in uredite predelavo greznice v čistilno napravo čim prej ter si tako prihranite nepotrebne skrbi!


VGRADNJA BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE


Imate dodatna vprašanja?

Imate dodatna vprašanja, povezana z nakupom in in predelavo čistilne naprave (kako, kdo, koliko časa bo trajalo ipd.)? Z veseljem odgovorimo nanja in vam pomagamo pri izbiri najustreznejše čistilne naprave. Ker je cena odvisna od specifik posameznega primera vam nudimo brezplačno strokovno svetovanje. Vljudno vabljeni k ogledu naše ponudbe!