Bio greznica je primerna tudi kot greznica za vikend

Bio greznica je poseben zbiralnik, v katerem se zbirajo snovi, ki po ceveh odtekajo iz različnih objektov. Ločimo med tekočimi in trdnimi snovmi, ki bi v primeru iztekanja v okolje le-tega precej onesnažili. Če bi prišlo tudi do onesnaženja pitne vode, bi bilo zdravje ljudi precej ogroženo, kar pomeni, da imajo bio greznice velik pomen tako za okolje, kot tudi za ohranjanje zdravja ljudi. Lahko so pretočne ali nepretočne, prav tako pa so lahko vgrajene na povozne ali nepovozne površine. Ker odpadki iz gospodinjstva nastajajo tudi na vikendu, si lahko lastniki vikendov omislijo nakup greznice za vikend in tako poskrbijo za pravilno ravnanje z odpadnimi snovmi. Vse informacije o primerni velikosti greznice za vaš primer lahko poiščete pri strokovnjakih iz podjetja Armex.

bio greznica

BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE

Greznica za vikend - kakšna naj bo?

Tudi pri nakupu greznice za vikend moramo upoštevati pravilo, da morajo biti bio greznice vodotesne. Pri namestitvi greznice za vikend moramo izbrati primerno mesto montaže greznice, saj si moramo omogočiti dostop do greznice - v nasprotnem primeru je namreč ne moremo vzdrževati. Ponudbo greznic, ki so primerne tudi za vikende, si lahko ogledate v podjetju Armex. Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja o izvedbi greznice, pomagali pa vam bomo tudi pri njeni izbiri.

bio greznice

Bio greznica z dvema ali tremi prekati

Bio greznica lahko ima dva ali tri prekate. Pred nakupom se osredotočimo na nekatere pomembne dejavnike - na prvem mestu je to vodotesnost, ki smo jo že omenili, nadalje pa se je potrebno osredotočiti tudi na nizke stroške vgradnje, enostavno vgradnjo tudi na težko dostopnem terenu, majhno težo in garancijo ob nakupu. Vsega tega boste deležni pri nakupu bio greznice v podjetju Armex, zato vas vabimo k ogledu ponudbe.