Mala čistilna naprava - ugodna cena in vrhunska kakovost


Mala čistilna naprava je kot nalašč na vikendih in pri drugih objektih, kjer ni možnosti priklopa na javno kanalizacijsko omrežje. Tam bodo pravzaprav že kmalu obvezne male čistilne naprave. Zakonodaja je sprva predvidevala, da bo ta čas že nastopil, vendar se je rok malce podaljšal. Kljub temu pa je vsekakor že smiselno razmišljati o nakupu male biološke naprave. Cena, ki vam jo ponujamo v podjetju Armex, vas bo zagotovo prepričala, da je to idealen čas za prenovo. Tako si boste prihranili poznejše nevšečnosti z iskanjem primerne male čistilne naprave - zakonodaja za čistilne naprave pa vas ne bo več skrbela.

armex mala čistilna napravamale čistilne naprave


Najugodnejša mala čistilna naprava - cena, kot je še ni bilo


V naši ponudbi vas čaka izjemno ugodna mala čistilna naprava. Cena pa je še posebej ugodna, če upoštevate možnost pridobitve subvencije za male čistilne naprave. Seveda ugodna cena ni edino, kar smo pripravili za vas. Naše male biološke čistilne naprave po ugodni ceni so namreč tudi izjemno kakovostne in nezahtevne za vzdrževanje. Njihova vgradnja je hitra in zelo preprosta. Z veseljem vam svetujemo, katera bi bila za vas najprimernejša mala čistilna naprava, vam predstavimo cene in možnosti pridobitve subvencije za male čistilne naprave ter odgovorimo na vsa vaša dodatna vprašanja. Mala čistilna naprava je zanesljiva - zasnovana je na preprostem principu delovanja brez elektrike, obenem pa izjemno učinkovita pri prečiščevanju odpadnih voda, ki nastajajo v gospodinjstvu.


Mala čistilna naprava primerna tudi za malce večje objekte


V naši ponudbi vas čaka mala čistilna naprava, ki deluje brez elektrike, primerna za čiščenje odplak do 16 oseb. Tako se lahko mala čistilna naprava, katere cena je izjemno ugodna, uporablja tudi pri poslovnih objektih ipd. Še posebej priročna je tam, kjer ni možen priklop na električno omrežje, a je nujno zadostiti zahtevam zakonodaje. Za njeno delovanje prav tako ni potrebno dodajanje kemičnih preparatov, ampak gre za povsem samodejen princip delovanja. Izkoristite ugodno ceno in možnost subvencije za male biološke čistilne naprave!

ČISTILNA NAPRAVA ZA HIŠO