Mala čistilna naprava - ugodna cena in vrhunska kakovost

Mala čistilna naprava je kot nalašč za vgradnjo na vikendih in pri drugih objektih, kjer ni možnosti priklopa na javno kanalizacijsko omrežje. Tam bodo pravzaprav že kmalu obvezne male čistilne naprave, ki zagotavljajo, da se gospodinjske vode primerno prečistijo in ne odtekajo v naravo. Zakonodaja je sprva predvidevala, da bo ta čas že nastopil, vendar se je rok malce podaljšal. Za lastnike nepremičnin, ki so bile v uporabi pred 14.12.2002 je rok za vgradnjo le-teh ob prvi prenovi, za tiste, ki so pridobile gradbeno dovoljenje pred 14.12.2002 pa je ureditev čistilne naprave obvezna do konca leta 2021.

Male biološke čistilne naprave

Kljub temu pa je vsekakor že smiselno razmišljati o nakupu male biološke naprave. Cena, ki vam jo ponujamo v podjetju Armex, vas bo zagotovo prepričala, da je to idealen čas za vgradnjo. Tako si boste prihranili poznejše nevšečnosti z iskanjem primerne male čistilne naprave - zakonodaja za čistilne naprave pa vas ne bo več skrbela.

Tudi za večje objekte brez elektrike

V naši ponudbi vas čaka mala čistilna naprava Biorock, ki deluje brez elektrike in je v osnovni različici primerna za čiščenje odplak do 30 oseb, možna pa je tudi nadgradnja z modulom, ki poveča kapaciteto do 15 PE. Tako se lahko mala čistilna naprava, katere cena je izjemno ugodna, uporablja tudi pri poslovnih objektih in različnih sezonskih objektih.

Še posebej priročna je tam, kjer ni možen priklop na električno omrežje, a je nujno zadostiti zahtevam zakonodaje. Za njeno delovanje prav tako ni potrebno dodajanje kemičnih preparatov, ampak gre za povsem samodejen princip delovanja. Izkoristite ugodno ceno in možnost subvencije za male biološke čistilne naprave!

Cena male čistilne naprave

Mala čistilna naprava je zanesljiva - zasnovana je na preprostem principu delovanja brez elektrike, obenem pa izjemno učinkovita pri prečiščevanju odpadnih voda, ki nastajajo v gospodinjstvu.

Naše male biološke čistilne naprave po ugodni ceni so namreč izjemno kakovostne in nezahtevne za vzdrževanje. Njihova vgradnja je hitra in zelo preprosta. Z veseljem vam svetujemo, katera izmed osmih modelov v naši ponudbi bi bila za vas najprimernejša, vam predstavimo cene in možnosti pridobitve subvencije za male čistilne naprave ter odgovorimo na vsa vaša dodatna vprašanja.


Armex