Pošlji povpraševanje

Greznice, ki ustrezajo predpisani zakonodaji, lahko pri nas dobite najceneje!

Greznice so po zakonodaji potrebne na mestih, kjer priključitev na javno kanalizacijo ni mogoča. V prvi vrsti so greznice namenjene zbiranju odpadnih voda iz gospodinjstev. V naši ponudbi boste našli kakovostne greznice, ki so 100 % vodotesne in ne onesnažujejo okolja. V prodajni program pa smo uvrstili tudi čistilne naprave, ki se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev in so nadomestek starih greznic. Naša ponudba greznic obsega dvo in troprekatne greznice, ki so namenjene zbiranju odpadnih voda pri objektih z nizko porabo vode, ter zbiralne greznice. Cenik greznic je pri nas ugoden, predstavimo pa vam ga lahko ob vašem obisku na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri primerne velikosti greznice. Naše greznice so stabilne in trdne, ne onesnažujejo okolja in jih je možno vgraditi tudi na težavne terene. Če iščete kakovost najceneje, potem ne spreglejte naše ponudbe.

Bio greznice

Kaj narekuje zakonodaja na področju greznic?

Nova zakonodaja narekuje, da mora biti greznica popolnoma zaprt in 100 % vodotesen sistem brez izpusta v naravo. Zakonodaja prav tako narekuje, kdaj je potrebno greznico izprazniti in očistiti. Za to morajo poskrbeti lastniki zemljišč, kjer se le-te nahajajo. Glavne novosti, ki jih je prinesla zakonodaja, so, da lastnikom ni bilo več treba preurediti obstoječih greznic v male čistilne naprave do konca leta 2017, kot je to določala prejšnja zakonodaja. Nova zakonodaja pa narekuje, da morajo lastniki greznic le-te preurediti najkasneje ob prvi rekonstrukciji objekta, še vedno pa velja, da morajo lastniki novogradenj na teh območjih vgraditi male čistilne naprave. Zakonodaja prav tako določa, da mora lastnik objekta, ki odvaja komunalno odpadno vodo brez predhodnega čiščenja, zagotoviti odvajanje in čiščenje odpadne vode skladno z uredbo o odvajanju in čiščenju komunalne odpadne vode najkasneje do 31. 12. 2021.

Ponudba greznic

V našo ponudbo smo uvrstili dvo- in troprekatne greznice, ki so namenjene zbiranju odpadnih voda pri objektih z nizko porabo vode. Nekateri modeli pa so pred pripravljeni na kasnejšo predelavo v čistilno napravo. Greznice so na voljo v različnih velikostih. Celotna ponudba je dostopna na spletni strani, kjer so vam na voljo tudi vsi tehnični podatki, skice in dimenzije. Za več informacij o ceniku pa vas vabimo, da nas kontaktirate in posredovali vam bomo informacije.

Dvo in troprekatne greznice

Carat mehanska dvoprekatna greznica je namenjena za odpadne vode in gospodinjstva in je pred pripravljena za kasnejšo predelavo v biološko čistilno napravo. Na omenjeno greznico vam nudimo kar 15 let garancije. Pohvali se lahko z majhno težo, dobavljiva pa je s pohodnim ali povoznim pokrovom. Vgradnja greznice je enostavna, tudi če jo morate vgraditi na bolj zahtevne terene. Opremljena je z vsemi potrebnimi certifikati za vodotesnost in stabilnost. Če se odločite za dvoprekatno greznico Carat, ne boste kupili le najceneje, temveč zelo kvalitetno greznico. V naši ponudbi so tudi troprekatne delno biološke greznice, ki ponujajo mehansko čiščenje odpadnih voda s podaljšano fazo čiščenja. Rezervoar omenjenih greznic je opremljen s certifikatom za vodotesnost in stabilnost, prav tako pa je pred pripravljena za kasnejšo predelavo v čistilno napravo.

Ugodna cena greznice

Ponudba zbiralnih greznic

Za manjša gospodinjstva ali vikende, kjer je poraba vode manjša in kjer ni mogoč priklop na centralno čistilno napravo, priporočamo zbiralno greznico, ki je vodotesna in kakovostna, zato je strah pred onesnaženjem popolnoma odveč. Ponujamo vam različne modele in velikosti greznic, med drugim tudi zbiralno greznico Rondus, ki je primerna za vgradnjo v težavne terene s prisotno visoko podtalnico in v področja z vodo v plasteh ali v kamnita področja. Gre za izredno stabilno konstrukcijo greznice, ki je izdelana v enem kosu, popolnoma brezšivno. Zaradi nizke teže je enostavna za montažo, prav tako pa razširljiva glede na potrebe.

PONUJAJO TUDI ZBIRALNIKE DEŽEVNICE