Male čistilne naprave: kaj določa nova zakonodaja in kakšna je cena?

Male čistilne naprave se uporabljajo za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev oziroma vseh objektov, kjer so izpusti podobno gospodinjskim odpadnim vodam. Gre za naprave, ki so pravzaprav nadomestek starih greznic, saj se je zakonodaja na tem področju spremenila. Čistilne naprave za gospodinjstva, na krajih, kjer ni urejena javna kanalizacija, so kakovostne in zmogljive naprave, ki omogočajo učinkovito čiščenje komunalnih odpadnih voda iz stranišč, kopalnic, pralnih in pomivalnih strojih. Ker so izredno zmogljive, predvsem pa učinkovite, zakonodaja določa, da se lahko prečiščena voda vrne nazaj v okolje brez strahu pred onesnaženjem.

Male čistilne naprave

Investicija v čistilno napravo je pametna investicija!

Cena čistilne naprave je odvisna od velikosti in proizvajalca, če pa se odločite za nakup pri nas, vam zagotavljamo, da boste dobili zmogljivo in učinkovito napravo, ki vam bo odlično služila zelo dolgo časa. Ker je investicija v male komunalne čistilne naprave precej visoka, država ponuja tudi nepovratna sredstva oziroma subvencije za male čistilne naprave. Več o subvencijah, zakonodaji in delovanju naprav za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjstev vam lahko povemo zaposleni v podjetju Armex armature d. o. o. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno.

Mala čistilna naprava - cena je odvisna od velikosti naprave in proizvajalca

Mala čistilna naprava je nadomestila staro greznico. Mednje spadajo male biološke naprave, hišne čistilne naprave in male komunalne naprave. Naš prodajni program obsega različne čistilne naprave, katerih cena se razlikuje glede na velikost, zmogljivost in namembnost. Prav se med njimi pa se lahko pohvalijo z izredno majhno porabo električne energije, vrhunsko tehnologijo, zanesljivim delovanjem in zelo učinkovitim čiščenjem. Na vseh krajih, kjer ni urejena javna kanalizacija, je potrebno poskrbeti za vgradnjo primerne čistilne naprave. Nova zakonodaja, ki ureja področje odvajanja gospodinjskih odpadnih voda v javno kanalizacijo, namreč, določa nove smernice. Po njej morajo vsi objekti, vikendi itd., ki se nahajajo na krajih, kjer priklop na javno kanalizacijo ni mogoč, stare greznice zamenjati ali nadgraditi z malimi komunalnimi čistilnimi napravami. Cena čistilne naprave je pri nas ugodna, odvisna pa je predvsem od velikosti, moči in proizvajalca. Podjetje Armex armature d. o. o. vam nudi raznolik in pester izbor čistilnih naprav, ki so izdelane iz visokokakovostnih materialov in imajo vse potrebne certifikate.

Ekološko pametna investicija

Investicija v čistilne naprave je zelo pametna, pa ne samo zaradi prihrankov. Bistvo takšnih naprav je v tem, da skrbimo za okolje in ga ohranjamo čistega. Delovanje male čistilne naprave je takšno, da ohranja podtalne in površinske vode ter okolje čisto. Odličen način, da ceno investicije dodatno znižate, je subvencija za male čistilne naprave. Subvencije za male komunalne čistilne naprave ponujajo posamezne občine, gre pa za nepovratna sredstva, ki pripomorejo k temu, da se vaša naložba še bolj izplača.

Male čistilne naprave zelo ugodno

Ponudba malih čistilnih naprav

Male čistilne naprave so pravzaprav zelo podobne komunalnim čistilnim napravam, le da so male namenjene domači rabi. V naši ponudbi boste našli različne čistilne naprave, tudi takšne, ki za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike. Iz naše ponudbe izpostavljamo čistilno napravo One2claen, ki je biološka čistilna naprava, ki gospodinjsko vodo očisti v le treh korakih. Sama naprave je sestavljena iz dveh delov, in sicer iz rezervoarja in eno 2/3 pregradno steno. Ob pravilni uporabi iz naprave nikoli ne smrdi, saj napredna tehnologija poskrbi, da se odpadne vode takoj obdelajo s kisikom, ki se ga dovaja s puhalom v napravo. Priklop čistilne naprave je zelo preprost, saj potrebujete le povezovalne cevi od objekta do čistilne naprave in iz čistilne naprave v ponikalnico ter eno prosto cev za zračne cevi. Oglejte si celotno ponudbo na naši spletni strani ali pa nas obiščite na sedežu podjetja, kjer vas bomo seznanili s cenami in vam predstavili ponudbo.

NUDIJO VAM TUDI KOMPOSTNIKE PO UGODNIH CENAH