Pošlji povpraševanje

Vse o bioloških čistilnih napravah

Biološke čistilne naprave vse pogosteje nadomeščajo stare greznice. Njihova osnovna naloga je seveda čiščenje odpadnih voda, ki nastajajo v gospodinjstvu. Tam, kjer ni mogoča priključitev na javno kanalizacijsko omrežje, bo kmalu celo obvezno, da se izvede vgradnja biološke čistilne naprave. Za manjše objekte oziroma vikende se lahko odločite za male biološke naprave, ki za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike. Ker je cena odvisna od števila družinskih članov v objektu ter od velikosti greznice, nas za vse podrobnosti pokličite v podjetje Armex, kjer vam bomo svetovali in izdelali končno ponudbo.

Subvencija za biološke čistilne naprave

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri biološke čistilne naprave?

Preden se izvede vgradnja biološke čistilne naprave, morate seveda ugotoviti, katera bi bila za vas oziroma za konkretno situacijo najprimernejša. Cena ne sme biti edini dejavnik, na podlagi katerega sprejmete končno odločitev. Namesto tega raje preučite vse prednosti in slabosti posamezne biološke čistilne naprave. Seveda pa je cena lahko zelo ugodna, tudi ko gre za vrhunsko kakovost. Pri izbiri morate upoštevati predvsem namembnost objekta.

Gre zgolj za začasno bivališče, na primer vikend ali objekt kjer bi bil priklop na elektriko otežen?

V takšnem primeru so izvrstna rešitev male biološke čistilne naprave, ki za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike.

Pester nabor različnih bioloških čistilnih naprav

V podjetju Armex želimo svojim strankam ponuditi čim bolj pester nabor čistilnih naprav, med katerimi lahko izbirate. Nudimo možnost vgradnje biološke čistilne naprave z različnim številom rezervoarjev, male biološke čistilne naprave, ki za svoje delovanje ne potrebuje elektrike in kemičnih preparatov ali vgradnjo kontejnerske biološke čistilne naprave, primerne za začasno uporabo, na primer na gradbiščih.

Izpolnimo lahko torej vse vaše zahteve glede čistilnih naprav. Ponudba je dovolj raznolika, da boste pri nas zagotovo našli natanko tisto, kar iščete.

V kolikor imate dodatna vprašanja v povezavi s cenikom oziroma biološkimi čistilnimi napravami? Nam pišite ali nas pokličite - poskrbeli bomo za hitro razjasnitev morebitnih nejasnosti. V naši ponudbi vas čakajo tudi drugi izdelki, kot so zbiralniki deževnice, kompostniki, ponikalni sistemi ipd.

Cenik vgradnje bioloških čistilnih napravKatero biološko čistilno napravo izbrati


Biološke čistilne naprave Biorock

Biološke čistilne naprave Biorock delujejo brez elektrike, zato so primerne tudi za objekte, ki nimajo možnosti priklopa na električno omrežje ali le-to deluje s prekinitvami. Pohvalijo se lahko z zelo nizkim ogljičnim odtisom, ki je posledica ne-uporabe elektrike. Deluje po vrhunski tehnologiji RBC (Rotating Biological Contractors).

Tako male biološke čistilne naprave kot druge vrste, ki jih najdete v naši ponudbi, združujejo dve zelo pomembni lastnosti: ugodno ceno in kakovosten izdelek. Vgradnja biološke čistilne naprave je danes dostopna zelo širokemu krogu uporabnikov. Vse naprave odlikujeta zanesljivost in visoka moč čiščenja. Preverite našo ponudbo, dovolite nam da vam svetujemo in se prepričajte, kako ugoden je lahko nakup. Prepričani smo, da vas bo naša ponudba prijetno presenetila.

Možnost za dodaten prihranek pri nakupu biološke čistilne naprave

Obstaja več kot dovolj odličnih razlogov za vgradnjo biološke čistilne naprave. Preprečitev prejem kazni zaradi neupoštevanja zakonodaje, zdravo okolje in ugodne cene z dodatnimi možnostmi pridobitve subvencije. Tako vam je na voljo izjemno ugodna biološka čistilna naprava.

Za višino subvencije, ki jo lahko prejmete ob vgradnji biološke čistilne naprave se morate obrniti na Eko sklad oziroma spremljati razpise za subvencijo, ki ji objavljajo na njihovi spletni strani, lahko pa se obrnete na nas, kjer vam bomo svetovali tudi glede tega. Obiščite nas v naših poslovnih prostorih ali pa nas pokličite kar po telefonu.