Cisterna za vodo: zbiralniki pitne vode in cisterne za meteorne vode

Cisterna za vodo je namenjena zbiranju pitne vode ali meteorne vode. Nakup rezervoarja za vodo oziroma cisterne za vodo je pametna odločitev tako za človeka kot tudi za naravo. Na tak način lahko poskrbimo ne le za varovanje okolja, temveč tudi za znižanje stroškov in porabe pitne vode. Z njo lahko v hiši nadomestite vodo za splakovanje stranišč, zalivanje vrta itd. Poleg tega pa jo odlikujejo še hitra vgradnja, enostavna namestitev, dobra tesnost itd. Gre za trajno rešitev za vaš dom. V podjetju Armex Armature d. o. o. vam ponujamo kakovostne cisterne za vodo 1000 l in ostale cisterne z večjo kapaciteto. Izbirate lahko med cisternami za pitno vodo, ki so lahko podzemne in nadzemne, in cisterno za meteorno vodo. Ponujamo pa vam tudi rezervne dele in servis naprav. Cena naših proizvodov je konkurenčna, več o njej pa vam lahko povemo, če nas obiščete v naših poslovnih prostorih.

PONIKALNI SISTEMI S CISTERNAMI ZA METEORNO VODO


Pestra in raznolika ponudba

Podjetje Armex Armature d. o. o. smo ustanovili z namenom strankam nuditi kakovostne izdelke s področja vodovoda in kanalizacije. Naša ponudba obsega čistilne naprave, greznice, cisterne za vodo, kompostnike, ponikalne sisteme, zbiralnike pitne vode. Naša dejavnost obsega proizvodnjo, trgovino, servis in usluge prašnega barvanja. Del naše dejavnosti obsega promet z materiali za vodovod in kanalizacijo. Pomemben del trgovinske dejavnosti je tudi prodaja fleksibilnih cevi za vgradnjo potopnih črpalk v globinske vodnjake, fleksibilne cevi za by pass cevovode, fleksibilne cevi za pretakanje vseh vrst medijev ter prodaja hitro spojnih cevi za uporabo v namakanju in gradbeništvu. V letu 2004 smo začeli s trženjem malih bioloških čistilnih naprav, kapacitet od 2 do 1000 PE, sistemov za učinkovito uporabo deževnice ter ponikalnih sistemov. Vidite lahko, da je naša ponudba res pestra, zagotavljamo vam, da tudi kakovostna. Če iščete zanesljivega ponudnika cistern za vodo ali rezervne dele za cisterno, smo mi pravi naslov za vas. Vas zanima cena? Pošljite nam povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno!

Cisterna za pitno vodo


Cisterna za vodo oziroma podzemni rezervoar Carat

To je nova generacija cistern, ki je bila namensko razvita za zbiranje in uporabo deževnice. Omenjena cisterna Carat je primerna za pitno vodo in stabilna v visoki podtalnici. Gre za visokokakovosten proizvod, ki visoko trdnost in stabilnost dosega s pomočjo najsodobnejše izdelave. Zaradi svoje nizke teže je ta cisterna za vodo enostavna za transport, zaradi ekstremno dovršene konstrukcije pa je stabilna do polovice v področjih z visoko talno vodo. Cena investicije je ugodna in predvsem varna, saj vam nudimo kar 25 letno garancijo. Kvalitetna cisterne za vodo Carat je možno med sabo sestavljati, tako, da dobite poljubno velikost vašega sistema. Potrebujete cisterno za vodo 1000 l ali morda več. Sestavite si popoln sistem za zbiranje vode. Več o ceni pa vam povemo, če nam pošljete povpraševanje ali nas obiščete v naših poslovnih prostorih.


Cisterna za vodo 1000 l - vas zanima njena cena?

Pred nakupom cisterne vsakega zanima predvsem cena investicije. Ne glede na to, katero cisterno za vodo potrebujete, najbolj pomembno je to, da izberete kvalitetno cisterno. Cena zato ne sme igrati odločilne vloge. Pri nas pa lahko dobite oboje, dostopno ceno in odlično kvaliteto. V ponudbi boste našli podzemni rezervoar 1000 l oziroma cisterno za vodo 1000 l, na kateri so že pripravljena priključna mesta s tesnili. Omenjena cisterna 1000 l je lahka za transport in za vgradnjo. Ima gladke notranje stene za lažje čiščenje cisterne in boljšo kvaliteto vode kot v nadzemnem rezervoarju. Cisterna za vodo 1000 l je izdelana iz PE, ki ga je možno 100 % reciklirati.


Rezervni deli za cisterne za vodo

V našem podjetju lahko dobite tudi rezervne dele za cisterne za meteorno vodo ali pitno vodo, prav tako pa vam ponujamo servis naprav. Več o ponudbi si preberite na naši spletni strani!

cisterna za vodo 1000 l - cena za rezervne dele