Pošlji povpraševanje

Cisterne za vodo - zbiranje deževnice in pitne vode


Podjetje Armex Armature d.o.o., katerega najdete na Ljubljanski c. 2A v Ivančni Gorici je bilo ustanovljeno leta 1991 z željo po zapolnitvi tržne niše na področju vodovoda in kanalizacije. Z povečevanjem povpraševanja po izdelkih smo svojo prodajo še razširili in sedaj nudimo kakovostne cisterne za vodo različnih dimenzij, cisterne za meteorno vodo, kot tudi pitno vodo ter različne biološke čistilne naprave, kompostnike in greznice. Cisterne za vodo lahko najdete v različnih velikosti, med njimi je izjemno popularna 1000 l, ki je na voljo po ugodni ceni ter je lahka za transport in vgradnjo. V našem podjetju imamo na voljo različne storitve in dejavnosti od proizvodnje, ki obsega izdelavo hladnovodnih armatur, fazonskih kosov in ostalih stvari, do trgovine, kjer prodajamo kakovostne izdelke v povezavi z vodovodom in kanalizacijo pa vse do kvalitetnega servisa za naše produkte in prašnega barvanja. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo.

NUDIMO TUDI ČISTILNE NAPRAVE


Cisterna za vodo - uporaba deževnice na vrtu ali v hiši

Zbiranje deževnice v kakovostne cisterne za vodo je odlična rešitev, v koliko potrebujete vodo za različna opravila na vrtu ali v hiši. V hiši lahko deževnico porabite za splakovanje stranišča ali pomivanje posodbe, saj za omenjena opravila ne potrebujete pitne vode, a pomembno je, da imate v okolici hiše cisterno za vodo, ki ima lahko različno prostornino, najbolj uporabna in na voljo po ugodni ceni je 1000 l, ki bo poskrbela, da boste imeli dovolj vode na zalogi. V naši ponudbi lahko izbirate med nadzemni zbiralniki in podzemnimi. Nadzemne zbiralnike lahko postavite na vrtu ali v kleti, saj so dovolj majhni, da jih prenesete skozi vrata, obenem pa zagotavljajo trajno tesnjenje s profilnimi tesnili ter so razširljivi glede na potrebe z uporabo kompletov za razširitev cisterne za vodo 1000l po ugodni ceni s katero pridobite na volumnu. Podzemni rezervoarji na drugi strani zagotavljajo visoko trdnost in stabilnost ter stalno kontrolo kvalitete ter točnost izdelave komponent. Izjemno priljubljena je cisterna za vodo 1000l, na kateri so že pripravljena priključna mesta s tesnili in je lahka za transport in vgradnjo ter ima gladke notranje stene. Ne glede na to, za katero stvar se odločite, boste dobili kakovosten izdelek, z dolgo življenjsko dobo.

Cisterna za vodo 1000 l cenaCisterna za vodo cena


Cisterna za vodo - kakovostna pitna voda

Poleg deževnice lahko v naših cisternah za vodo hranimo seveda tudi pitno vodo, ki ji uporabljamo za pitje in kuhanje, a morajo biti iz posebnih materialov. Za hranjenje pitne vode vam v našem podjetju nudimo rezervoarje Carat in Platin, ki so stabilni in močni, obenem pa izdelani iz polyethilena, ki je primeren za pitno vodo. Cisterne za vodo imajo gladke notranje stene, kar kupcem omogoča enostavno vzddrževanje, proti doplačilu pa so na voljo različne barve. Nudimo različne dimenzije ter rezervne dele. Z našimi rezervoarji boste imeli na voljo kvalitetno pitno vodo.


Cisterna za vodo 1000l in ostali izdelki po ugodni ceni

V podjetju Armex se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato vse naše izdelke, vključno s cisterno za vodo 1000l zaznamuje kakovost in ugodna cena. Izbirate lahko med različnimi produkti od rezervoarjev za vodo, kompostnikov, greznic in bioloških čistilnih naprav, ki bodo poskrbeli za zbiranje in čiščenje vode. V posebni akciji vam nudimo kakovostno cisterno za vodo 1000l po ugodni ceni, ki vam bo pomagala pri zbiranju deževnice za različna opravila v hiši in na vrtu. Pri lažji odločitvi za cisterno za meteorne vode vam nudimo tudi posebne funkcionalne pakete sistemov za zbiranje deževnice, ki so sestavljeni glede na vrsto uporabe. Paketi vsebujejo rezervoar, pokrov, vstopna mesta s tesnili, filter, črpalko in sesalni komplet, tako da vse pripravljeno na enem mestu. Poleg prodaje cistern za vodo vam nudimo tudi rezervne dele.