Čistilne naprave - najboljša cena v Sloveniji!


V podjetju Armex si lahko ogledate široko ponudbo čistilnih naprav. Prepričani smo, da vam lahko poleg kakovosti ponudimo tudi najugodnejšo ceno, ki je lahko nižja kot si predstavljate. V zadnjem času so čistilne naprave v Sloveniji deležne še posebej velikega zanimanja. Tam, kjer priklop na javno kanalizacijo ni mogoč, so namreč odslej nujne čistilne naprave za vodo. Tako ekološka čistilna naprava nadomešča starejše greznice. Če vas zanima nakup kakovostne čistilne naprave po ugodni ceni, ste na pravem mestu.

Čistilna naprava, ki skrbi za vaš proračun in hkrati za okolje


V zadnjem obdobju so sitemi za čiščenje odpadnih voda doživeli velik tehnološki razvoj. Kljub temu, da so današnji izdelki opremljeni z naprednimi sistemi upravljanja, različnimi črpalkami, senzorji in ventili je omenjena tehnologija pogosto povezana tudi z nižjo zanesljivostjo delovanja izdelka. Nudimo vam ne kompleksen sistem s katerim boste lahko prevzeli odgovornost za pravočasno odstranjevanje odpadne vode ob sočasni skrbi za vaš proračun in okolje.

Enostavna čistilna naprava primerna za vaš domDelovanje čstilne naprave One2cleanNekompleksna čistilna naprava za vaš dom

Ena izmed čistilnih naprav v naši ponudbi je One2clean, ki poleg dokazane tehnologije čiščenja odpadnih voda, uporabnikom nudi številne prednosti tudi na področjih obratovalnih stroškov in varnosti. S to čistilno napravo je čiščenje odpadnih vod varno in cenovno dostopno. Rezervoar čistilne naprave je povozen in nosilen do 12,5 T, vgradnja naprave pa je možna v vozno površino ali zelenico.

Ker čistilna naprava nima nepotrebnih dodatkov je zelo zanesljiva, saj potrebuje le en rezervoar z eno komoro. V odpadni vodi ni mehanskih in električnih delov. Omenjena čistilna naprava za proizvodnjo čiste vode potrebuje le 3 korake v eni sami komori, ki se nahaja v rezervoarju. To odpravlja nepotrebne črpalne procese in vračanje blata. Te čistilne naprave ne boste vonjali, saj vso odpadno vodo naprava takoj »aktivira« s kisikom.

NUDIMO TUDI BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE!

Najboljše čistilne naprave v Sloveniji ta hip


Številne zadovoljne stranke potrjujejo, da lahko pri nas najdete najkakovostnejše čistilne naprave v Sloveniji. Vsaka ekološka čistilna naprava, uvrščena v našo ponudbo, ustreza najstrožjim standardom kakovosti. Ugodba cena in vrhunska kakovost izdelave sta dopolnjeni še z zelo preprosto vgradnjo in vzdrževanjem. Za več informacij nas pokličite na 01 78 69 270 ali nas obiščite v naših poslovnih prostorih.