Čistilna naprava - cena prepriča vsakogar | Ekološka čistilna naprava

Čistilna naprava se uporablja za čiščenje odpadnih voda in je nadomestek greznic, ki jih poznamo iz preteklosti. Primerna je za različne objekte, najpogosteje pa jo lahko najdemo v gospodinjstvih. Mala čistilna naprava za hišo je potrebna tam, kamor javna kanalizacija ne seže, njena uporaba oz. vgradnja pa je določena z zakonom. 

Hišne čistilne naprave filtrirajo odpadne vode iz kuhinj, kopalnic, stranišč, pomivalnih in pralnih strojev, so učinkovite in zmogljive. Cena je odvisna od njihove kapacitete, namembnosti in velikosti. Tudi če imate vgrajeno ekološko čistilno napravo brez elektrike, lahko prečiščeno vodo brez strahu pred onesnaženjem vrnete v naravo, saj imajo vsi modeli vse potrebne certifikate za uporabo.

V podjetju Armex armature d. o. o., imamo v ponudbi različne tipe malih čistilnih naprav za hišo, ki se lahko pohvalijo tako s kakovostjo, kot z ugodno ceno. Odlikujejo jih dolga življenjska doba in tiho ter zanesljivo delovanje.

Če živite v kraju, kjer se ne morete vključiti v javno kanalizacijsko omrežje, ali imate počitniško hišico nekje v hribih, je hišna čistilna naprava prava za vas. Pri tem naj vas opozorimo, da lahko zaprosite za subvencijo iz EKO sklada Slovenije, in že tako ugodno ceno male čistilne naprave, še znižate.