Delovna obutev - zakaj izbrati delovne čevlje s kapico?


Delovna obutev nam zagotavlja udobje med delom, hkrati pa naša stopala ščiti pred morebitnimi poškodbami. Različne vrste del od nas zahtevajo različne vrste delovnih obutev, zato je izbiro pogosto potrebno prilagoditi tudi poklicu. Delovne čevlje s kapico pogosto izberemo takrat, kadar obstaja večje tveganje, da bi si pri delu poškodovali stopala. Namen delovnih čevljev s kapico je, da ublažijo udarce na prstnem delu, kar nam klasična delovna obutev ne zagotavlja. Poznamo namreč tudi delovne čevlje brez kapice, ki nimajo funkcije blaženja udarcev na prstnem delu. Kadar se odločamo o nakupu primerne delovne obutve, se poskušajmo osredotočiti na izbiro nepremočljivih delovnih čevljev, saj nikoli ne vemo, kdaj nam bo vreme pokvarilo načrte. Zaščitna delovna obutev mora biti nedrseča, izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov, a kljub temu lahka, kar je pogosto težko zagotoviti. V podjetju Trgos vam nudimo delovno obutev, ki ne obremenjuje nog, zaradi pestre ponudbe pa boste pri nas našli delovno obutev, primerno za opravljanje dela v vseh pogojih.

NUDIMO TUDI ZAŠČITNA OBLAČILA

Delovni čevlji s kapico zagotavljajo kakovost in nudijo udobje

Delovni čevlji s kapico so najpogostejša izbira pri tistih vrstah dela, pri katerih obstaja tveganje za poškodbo stopal. V naši ponudbi lahko izbirate med delovno obutvijo Tornado, izdelano iz usnja, z zaščitno kapico iz jekla. Gre za zelo udobne in visoke nepremočljive delovne čevlje, ki imajo podplat, odporen na olje in protizdrsen, odlikujejo pa jih tudi antistatične lastnosti. Delovna obutev je na voljo v različnih velikostih, zato boste v ponudbi zagotovo našli primerne delovne čevlje s kapico ali brez kapice za vas. Izbirate lahko tudi med gozdarskimi čevlji, ki so primerni za opravljanje nevarnega dela v gozdu. Z izbiro trpežnih materialov obutve si lahko zagotovimo maksimalno stopnjo varnosti tudi med opravljanjem izjemno nevarnega dela.

Delovni čevljiDelovni čevlji


Delovna obutev, ki jo združujejo samo najboljše lastnosti

Tudi vi iščete delovno obutev, ki vam bo nudila varnost pri delu in udobje hkrati? Kot smo omenili, je pri delovnih čevljih s kapico ali brez in pri gozdarskih čevljih pogosto težko zagotoviti udobje, saj zaradi izbire trpežnih materialov delovna obutev postane težka. V našem podjetju vam nudimo delovno obutev, ki združuje samo najboljše lastnosti - delovni čevlji s kapico ali brez kapice so udobni, na voljo v različnih barvah in velikostih, imajo podplate, ki ne drsijo, so nepremočljivi in lahki, prav tako pa lahko izbirate tudi med delovno obutvijo bolj športnega videza, v kolikor vam to ustreza. Večina delovne obutve iz naše ponudbe ima antistatične značilnosti, nekateri pa imajo tudi antivibracijski podplat. Pri iskanju vaših novih delovnih čevljev s kapico ali brez in gozdarskih čevljev si oglejte tudi našo ponudbo. Nudimo vam samo najboljšo kakovost materialov in ugodne cene.

OGLEJTE SI DEŽNA DELOVNA OBLAČILA


Delovna obutev in druga zaščitna oprema

Ker predstavlja delovna obutev samo del zaščitne opreme pri delu, vam v podjetju Trgos nudimo vse, da boste pri opravljanju dela zaščiteni od glave do pet! tako boste v naši ugodni ponudbi poleg nepremočljivih delovnih čevljev s kapico ali brez in gozdarskih čevljev našli tudi zaščitne rokavice, vse za zaščito dihal, oči, glave in drugih delov telesa ter sluha. Z dobro delovno obutvijo si lahko zagotovimo udobje tudi pri dolgotrajnem stroječem delu, z drugo opremo pa poskrbimo, da bomo med delom zaščiteni. Nesreča nikoli ne počiva in nikoli ne vemo, kaj vse pri delu preži na nas. Nevarnosti se zavedamo šele takrat, ko je že prepozno. Izognite se nesrečam pri delu z izbiro kakovostne delovne obutve in opreme, zaradi katere bo delo varno in udobno. Pri izbiri se lahko obrnete na naše prijazne prodajalce s številnimi izkušnjami - pomoč vam je zagotovljena!