Delavske hlače - del zaščitne delovne obleke namenjen zaščiti nog

Delavska hlačeNajpogosteje uporabljen del zaščitne delovne obleke so zagotovo delavske hlače, ki zagotavljajo zaščito nog pred umazanijo in lažjimi poškodbami. Obenem pa delovne hlače z mnogimi funkcionalnimi žepi in zankami opravljajo tudi funkcijo delovnega pripomočka. Ker je varnost na delovnem mestu na prvem mestu, so kakovostne, udobne in funkcionalne delavske hlače obvezen del varovalne opreme. V prvi vrsti morajo zadostiti varnostnim kriterijem, prav tako pa vas ne smejo ovirati pri delu ali kakorkoli ogrožati.

V trgovini Trgos d.o.o. so vam na voljo različna zaščitna oblačila - med njimi so tudi delavske hlače, izdelane iz najkakovostnejših materialov. Na voljo so delavske hlače iz 100-odstotnega bombaža, mešanice poliestra in bombaža ter iz poliamida/klorovlakna. Ponudbo delovnih hlač pa dopolnjujejo delovne hlače iz jeansa in Tyveka. Za še več udobja se lahko odločite tudi za delovne hlače z naramnicami.

KAKOVOSTNA ZAŠČITNA OBLAČILA

Hlače z naramnicami

Delavske hlače z naramnicami za več udobja

Elastične in nastavljive naramnice omogočajo prilagoditev oblačila vašim ramenom in vam tako zagotavljajo več udobja. V naši trgovini so vam na voljo delovne hlače z naramnicami v različnih velikostih in barvah, kombinirate pa jih lahko z različnimi delovnimi jaknami, bluzami ali plašči. Odločite se lahko za hlače z naramnicami iz 100-odstotnega bombaža ali pa za delavske hlače, ki so izdelane iz mešanice bombaža (65%) in poliestra (35%). Tako prve kot druge hlače z naramnicami imajo veliko funkcionalnih žepov. Poleg osnovnih dveh imajo na sredini velik žep z zadrgo in na prsih žep za mobilni telefon. Dva žepa se nahajata še na nogi, dva žepa pa na hrbtni strani. Pri gležnju imajo hlače vrvice, nekatere pa tudi mošnjo za nakolenčnik.

Gozdarske farmer delovne hlače z naramnicami

Gozdarske farmer hlače z naramnicami ščitijo delavca v primeru vremenskih nevšečnosti in tudi pred mehanskimi poškodbami, kot so urezi z motorno žago. Ravno zaradi možnosti tovrstnih poškodb imajo gozdarske delavske hlače med zgornjo in spodnjo plastjo blaga več plasti posebnega nitastega materiala, ki se ob stiku z verigo motorne žage zaplete v pogonsko gred in tako onemogoči njeno vrtenje.

Sekači pa običajno uporabljajo delavske hlače z naramnicami, ki prekrivajo tako sprednji del telesa oz. trebuh kot tudi ledveni del. Takšne delovne hlače nudijo več zaščite in preprečujejo prekomerno ohlajanje ledvenega dela.

Obiščite trgovino Trgos d.o.o., kjer bomo poskrbeli za vašo zaščito od glave do pet.