Delovna zaščitna oprema v skladu z zakonom in zdravo pametjo

 

Delovna zaščitna oprema mora biti usklajena z delovnim mestom delavca, za katerega delovno zaščitno opremo kupujete. Za lažjo izbiro delovne zaščitne opreme je dobro premisliti, kateri vplivi ogrožajo delavčevo zdravje na delovnem mestu. Če gre denimo za nevarnost padajočih predmetov, je potrebno poskrbeti za zaščito glave. Če bi lahko prišlo do ogrožanja delavčevih dlani in prstov, so potrebne zaščitne usnjene rokavice. Včasih pa denimo zadoščajo že zaščitne rokavice iz lateksa. V primeru, da delavec dela na cestišču ali v bližini ceste so potrebna odsevna zaščitna oblačila.

 

Delovna zaščitna oprema naj bo kvalitetna in prilagojena

 

Vsako delovno mesto ima svoje specifike. Zato tudi delovna zaščitna oprema ne more biti enaka za delavce na vseh delovnih mestih. Nekateri potrebujejo zaščito glave, drugi usnjene rokavice, tretji zaščitne rokavice iz lateksa, četrti odsevna zaščitna oblačila. Če v podjetju nimate lastnega varnostnega inženirja, vam priporočamo, da najamete zunanje podjetje, ki vam bo pripravilo izjavo o varnosti z oceno tveganja. V teh dokumentih bo jasno opredeljeno, na katerem delovnem mestu je potrebna zaščita glave, na katerem usnjene rokavice in tako naprej. Izjava o varnosti in ocena tveganja sta tudi zakonsko obvezni. Če vas bo obiskal inšpektor za varnost pri delu, bo ena prvih stvari, ki jih bo preveril, če vaši delavci uporabljajo delovna zaščitna oblačila oziroma zaščitno opremo med katero denimo sodijo sredstva za zaščito glave, zaščitne usnjene rokavice, itd.

 

Delovna zaščitna oprema

 

Zaupajte zaščito glave in drugih delov telesa profesionalcem

 

Ste se spraševali, v kateri trgovini je mogoče dobiti najboljše in najugodnejše zaščitne usnjene rokavice? Kje imajo najugodnejšo obleko za varilca? Kakšno zaščitno obutev pravzaprav potrebujejo vaši delavci? Priporočamo vam, da skrb za delovno zaščitno opremo prepustite nam. To dejavnost uspešno opravljamo že četrt stoletja. Naučili smo se, da so zadovoljne stranke tiste, katerim prodamo najbolj kvalitetno zaščitno opremo po najugodnejših cenah. Pokličite nas in se prepričajte.

 

Trgos | Delovna zaščitna oprema iz rok profesionalcev s tradicijo – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
Delovna zaščitna oprema, zaščita glave, usnjene rokavice, Odsevna zaščitna oblačila, zaščitne rokavice iz lateksa
ZEMLJEVID