Krivljenje cevi, pločevine in profilov s sodobnimi stroji 

Krivljenje cevi, pločevine in profilov je zelo zahtevno delo, ki se je z uporabo sodobnih 3D CNC strojev poenostavilo in postalo kvalitetnejše ter natančnejše. Krivljenje cevi, tako kot pločevine in profilov, je namenjeno zelo različnim namenom – od industrije do gradbeništva, za izdelke najširše porabe ter še vrsto drugih področij.

Kakovostno krivljenje pločevine in cevi ter profilov je ključno za vzdržljivost in življenjsko dobo ter varnost izdelkov, v katerih se ti izdelki uporabljajo. S stroji s postopkom CNC obdelave se je kakovost in natančnost krivljenja cevi znatno dvignila ter zasenčila ročno orodje za krivljenje cevi.

V podjetju Skitti d. o. o. uporabljajo za profesionalno izvedeno krivljenje profilov, pločevine in cevi, napredne tehnološke postopke in najsodobnejše numerično krmiljene stroje. Kot za podjetje velja na vseh drugih področjih njihove dejavnosti, tudi pri krivljenju cevi, pločevine in profilov delo vedno opravijo v roku, z zahtevano natančnostjo, profesionalno in po ugodnih cenah.

Krivljenje cevi

Vrhunski stroji za krivljenje pločevine zagotavljajo vrhunske rezultate

Podjetje Skitti d. o. o. je opremljeno z najnovejšo tehnologijo za krivljenje pločevine različnih vrst, od krivljenja aluminija, nerjavečega jekla in drugih. Za delo z aluminijem je veliko povpraševanje zaradi njegove nizke teže, trpežnosti in odpornosti na korozijo.

Z najboljšimi krivilnimi stroji na trgu Prima Power in Gasparini lahko krivijo pločevino do dolžine 3855 mm in v najzahtevnejše oblike, kar omogoča uporaba numeričnega krmiljenja, ki prinaša izjemno natančne rezultate, ki so ponovljivi skoraj brez omejitev.

Krivljenje pločevine, profilov, aluminija...

Le najboljše orodje za krivljenje cevi dovolj dobro za visoke zahteve

V podjetju Skitti d. o. o. poteka krivljenje cevi z njihovimi vrhunskimi stroji in z najboljšim orodjem za krivljenje cevi, ker si postavljajo visoke zahteve po kakovosti in so jim zanesljivo in korektno delo ter zadovoljstvo naročnikov na prvem mestu.

Cena storitve krivljenja cevi, pločevine ali profilov pa kljub temu pri njih ostaja ugodna. Poleg tega zaradi vrhunske tehnologije delo izvedejo zelo hitro in se lahko pri različnih zahtevah popolnoma prilagodijo kupcu, ker jim njihovi stroji in orodje omogočajo, da lahko izpeljejo tako rekoč vse želje naročnikov. 

Krivljenje cevi, pločevine, aluminija...Krivljenje cevi, pločevine, aluminija...

Sodobni postopki za krivljenje cevi so prijazni do okolja

Ob vseh prednostih imajo najsodobnejši numerično krmiljeni stroji za krivljenje cevi, pločevine in profilov, še dodatno koristno lastnost: v celotnem postopku je vrsta elementov, zaradi katerih je vpliv na okolje precej manjši kot pri prejšnji tehnologiji.

Tako je manj odpadka, postopki pa so kljub izjemni natančnosti krajši, kar pomeni manjšo porabo energije. Sodobni stroji za krivljenje pločevine ne potrebujejo olj in maziv.

Delovni stroj - orodje za krivljenje cevi