Predokenske vidne rolete in predokenske podometne

Predokenske vidne rolete se lahko vgradijo na različne vrste objektov, tako na novogradnje kot starejše stavbe. Njihova prednost je, da vgradnje ni treba načrtovati, saj jih montiramo po zaključku fasade. Na voljo so v različnih barvah, ki se lepo ujemajo z zunanjostjo hiše. 

Predokenske podometne rolete imajo na spodnji strani aluminijast pokrov, ki je s strani neopazen. So primerna izbira, kadar nočemo vizualno posegati v izgled fasade, saj so prekrite s fasado. Na voljo so v izvedbi 90° in 20°. Če vas zanima ponudba Medle, oddajte povpraševanje na njihovi spletni strani.

Nadokenske in protivlomne rolete – zakaj jih izbrati

Nadokenske rolete so atraktivne in zaščitene s patentom. Primerne so za novogradnje in za prenovljene objekte, saj se jih vgradi istočasno z okni. Njihovo omarico prekriva fasada, zato se je ne vidi. Imajo dodatno PVC izolacijo in so najbolj izolativne v njihovi ponudbi. 

Protivlomne rolete nudijo še višjo varnost kot ostale v ponudbi Medle. Prav vsi njihovi produkti imajo jeklene varnostne vzmeti, vendar lahko varnost še povečamo z namestitvijo posebnih protivlomnih vzmeti. Ta sistem omogoča samodejni zaklep, ko so senčila spuščena. To pomeni, da vam ni treba odpirati oken in senčil ročno zaklepati. Za več možnosti namestitve protivlomnih senčil pokličite na 07 39 30 930 ali pišite na info@medle.si.