Delovne hlače z naramnicami - zaščitne delavske hlače

Podjetje Magra se ukvarja z uvozom in prodajo zaščitne delavske opreme, kamor sodijo delovna oblačila in obutev, zaščitne rokavice ter zaščitna sredstva za zaščito glave. Delovne hlače z naramnicami ali brez, jakne, brezrokavniki, kombinezoni, majice, plašči, rokavice ter odsevna oblačila bodo zagotovili varno in udobno delo v vseh okoliščinah. Delavske hlače so najpogosteje uporabljeni del delovne obleke, saj ščitijo noge pred umazanijo in lažjimi poškodbami, hkrati pa z mnogimi funkcionalnimi žepi in zankami opravljajo tudi funkcijo delovnega pripomočka. Tako kot vsa zaščitna delovna oblačila so tudi delovne hlače izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki ohranjajo lep videz oblačil tudi ob intenzivni uporabi. Na voljo so delavske hlače iz 100-odstotnega bombaža ali mešanice poliestra in bombaža ter elastanom, ki omogoča lažje gibanje . Odločite se lahko za delovne hlače z naramnicami ali brez njih.

Delovne zaščitne hlače

Oglejte si tudi ponudbo odsevnih delovnih oblačil >>

Da vam bodo hlače za delo nudile čim večjo varnost in udobje, je pomembno, da izberete takšne, ki bodo zadostile varnostnim kriterijem. Prav tako pa vas delavske hlače ne smejo ovirati med delom ali ga kakorkoli ogrožati.

Hlače z naramnicami - elastične in nastavljive naramnice za več udobja

Delovne hlače z naramnicami imajo udobne, elastične in nastavljive naramnice, ki omogočajo prilagoditev vašim ramenom. V naši ponudbi boste našli tako delavske hlače z naramnicami, izdelane iz 100-odstotnega bombaža, kot tudi takšne, ki so izdelane iz mešanice bombaža (65%) in poliestra (35%). Oboje imajo veliko funkcionalnih žepov.

Poleg osnovnih dveh imajo na sredini velik žep z zadrgo in na prsih žep za mobilni telefon. Dva žepa se nahajata še na nogi - na desni tudi žep za meter, dva žepa pa še na hrbtni strani. Pri gležnju imajo hlače vrvice, nekatere pa tudi mošnjo za nakolenčnik in ojačitvami v kolenskem delu ter ter z možnostjo vstavitve kolenskih protektorjev, odsevnimi dodatki za večjo varnost

Delavske hlače z naramnicami so na voljo v različnih velikostih in barvah, kombinirate pa jih lahko z različni delovnimi jaknami, srajcami ali plašči.

Delovne hlače z naramnicami in elastiko

Visokovidljivostne oz. odsevne delovne hlače z naramnicami

Visokovidljivostne oziroma delavske hlače z dodatki flurestenčne rumene in oranžne so narejene iz mešanice poliestra in bombaža. Tako boste na terenu še bolj vidni in hkrati varni. Odsevni trakovi se nahajajo na predelu pasu, kolen in gležnjev.

Za višje temperature si lahko izberete tudi kratke delovne hlače, ki so izdelane iz 65% poliestra in 35% bombaža. V njih koža diha, zato je toliko lažje prenašati tudi neznosno vročino.