Predpražniki z napisi in tiskom za pred vrata – izjemna kakovost

Profesionalni predpražniki za pred vrata učinkovito zaustavijo nesnago, ki se preko obutve prenaša v prostor. Takšni predpražniki so nuja v vseh poslovnih prostorih, kamor dnevno vstopa veliko število ljudi. Uporabljajo se v hotelih in restavracijah, kozmetičnih in frizerskih salonih, trgovinah, delavnicah, lekarnah, ambulantah, poslovnih kompleksih itd. Tako notranji kot zunanji predpražniki morajo biti nameščeni na ustrezna mesta, saj bodo tako zaustavili večino nečistoč.

Predpražnik za pred vrata z napisom

Največ blata, prahu in druge umazanije prihaja v prostor skozi vhodna vrata, zato so predpražniki za pred vrata nujen del vsakega poslovnega objekta oziroma prostora. Največ stroškov čiščenja se porabi za čiščenje tal, vendar se z ustreznimi predpražniki ta strošek močno zniža. S postavitvijo predpražnikov na najbolj frekventna mesta v prostoru obvarujemo tudi tla pred obrabo. V notranjosti prostora so priporočljivi dizajn predpražniki z napisi, vzorci in atraktivnimi barvami, ki popestrijo prostor in ga elegantno vizualno dopolnijo. Profesionalni predpražniki so pomembni tudi za zagotavljanje varnosti, saj zmanjšujejo možnost zdrsov in padcev zaradi spolzkih tal.


Predpražniki za pred vrata in predpražniki z napisi – ugodna cena

Podjetje Lindström z dolgoletno tradicijo na tekstilnem področju ponuja idealno rešitev za podjetja in poslovne prostore vseh vrst – najem predpražnikov po zelo ugodni ceni. V njihovi ponudbi so predpražniki različnih dimenzij, ki so lahko standardni ali pa izdelani po meri. Na podlagi svojih bogatih izkušenj strankam svetujejo pri izbiri ustreznega predpražnika za njihove potrebe. Za naročilo standardnih predpražnikov stranka izbere želeno velikost in se dogovori, kako pogosto bo preproga zamenjana. Za čiščenje, vzdrževanje, popravilo in dostavo svežih tepihov v celoti poskrbijo pri Lindströmu. Vse, kar plača stranka, je najemna cena  predpražnikov – s storitvijo nima nobenih skritih stroškov. Lindströmovi predpražniki vam bodo pomagali zmanjšati stroške čiščenja, zagotoviti večjo varnost za zaposlene in obiskovalce in poskrbeti za urejenost in popestritev svojih notranjih prostorov.


Preberite si več o predpražnikih


Čudoviti predpražniki z napisi – tisk po vaši meri in okusu

Lindströmovi dizajn predpražniki so izdelani po meri in okusu stranke – lahko so različnih oblik, nestandardnih dimenzij, z zanimivimi barvami in vzorci. Predpražniki z napisi lahko imajo natisnjen logotip podjetja in se popolnoma skladajo z grafično podobo podjetja. Predpražniki po meri naredijo najboljši možen vtis na poslovne partnerje in obiskovalce. Poleg estetske funkcije bodo učinkovito zaustavili umazanijo in poskrbeli za bleščeče čista tla. Dizajn predpražniki z napisi, barvami in vzorci po želji so izdelani samo za stranko, ki jih naroči, in se po preteku sodelovanja ne bodo uporabljali nikjer drugje. Na voljo so tudi oglasni predpražniki – tisk se v tem primeru nahaja na oglasnem oknu, ki je dodano predpražniku. Z njim boste pritegnili pozornost potencialnih strank in opozorili nase.