Pošlji povpraševanje

Predpražnik z logotipom ali napisom je odlično marketinško orodje

Čeprav se predpražnik na vhodu na prvi pogled zdi povsem nepomemben predmet, v katerega si obrišemo blatne čevlje, preden vstopimo, ni tako. Predpražnik je tista pomembna prva obrambna linija, ki zadrži umazanijo, mikrobe, mokroto in blato pred vstopom v notranji prostor. Vendar je to le ena funkcija predpražnika, ima tudi estetsko vrednost, saj ustvari značaj in okras v predprostoru našega doma ali poslovnega prostora. Vse več ljudi se zaveda, da je pomembna tudi ta estetska funkcija, zato se izbiri predpražnika posvetijo in ga izberejo v skladu s svojim slogom in željami. Predvsem uspešna podjetja že dolgo vedo, da je prvi vtis na stranko ali poslovnega partnerja, vizualen. Urejen, čist in svetel poslovni prostor pa se začne prav – s predpražnikom. Notranji predpražniki tako vse pogosteje nosijo logotip podjetja ali pa so opremljeni z določenim napisom. Ta najpomembnejši element vhoda ima lahko še dodatno funkcijo – oglašuje. Je odlično orodje za pritegovanje pozornosti ter idealen za hitro komuniciranje in marketing.

Kakšen predpražnik potrebujete?

V podjetju Linstrom vemo, da so predpražniki pomemben element, zato smo jih prilagodili različnim potrebam uporabnikov. Izdelujemo kakovostne notranje in zunanje predpražnike, ki jih odlikuje dober oprijem in materiali, ki jih je preprosto čistiti. Standardni predpražniki so odlična rešitev za zadrževanje nesnage na samem vhodu. Zaradi gumijastega spodnjega dela predpražnika, je predpražnik popolnoma varen za uporabo in znatno zmanjša možnosti nesreč in/ali zdrsov. Izdelujemo tudi dizajn predpražnike, ki popestrijo prostore brez dragih obnov in so učinkovito sredstvo za gradnjo blagovne znamke in zunanje podobe podjetja. S posebno brezplačno računalniško aplikacijo LiveDesign smo svojim strankam ponudili možnost, da same zasnujejo svoj design predpražnika, mi pa ga izdelamo. Tehnično smo izjemno izpopolnili ergonomske predpražnike, ki povečujejo varnost in udobje na delovnem mestu. Idealni so za delovna mesta, na katerih delavci dlje časa stojijo. Predpražnik namreč zmanjša obremenitve, ki jih stoječe delo povzroča, ter tako delavcu prihrani bolečine v kolenih, hrbtu, ramenih in vratu. Ker so antistatični, so primerni tudi za delovna mesta varilcev. Odlikuje jih dejstvo, da so izjemno lahki in upogljivi. Obdelani so z protimikrobnim sredstvom, kar preprečuje razvoj neprijetnih vonjav.

Naši industrijski predpražniki so namenjeni zahtevnejšim pogojem dela. Predvsem so primerni v industrijskih prostorih, kjer je umazanija velik izziv in kjer so poleg umazanije problem tudi industrijska olja in podobne snovi. Oglasni predpražniki pa so idealni za talno oglaševanje. Osnova zanje so naši predpražniki iz standardne kolekcije, ki pa jim dodamo posebno oglasno okno.

Predpražniki za najem

V podjetju Lindstrom ponujamo svojim strankam različne storitve na področju predpražnikov. Nudimo širok izbor različnih vrst predpražnikov za prav vsako podjetje oziroma industrijo. Svetujemo vam pri izbiri, saj prav pravilna uporaba in namestitev predpražnikov znatno znižata stroške čiščenja, tako pa prihranite pri času in sredstvih za čiščenje. Z odločitvijo za najem predpražnikov za vaše podjetje bosta videz vašega podjetja in prvi vtis, ki ga dobijo vaši poslovni partnerji, mnogo boljša. S posebno brezplačno aplikacijo pa lahko od ideje do izvedbe pripeljete vašo zamisel in pred svoje podjetje postavite velik unikaten predpražnik. Lindström dizajn predpražniki po naročilu služijo kot elementi notranje opreme, pri čemer je omejitev le vaša domišljija. Dizajn predpražniki Lindström zaokrožujejo celostno podobo vašega podjetja. Poskrbeli bomo, da bodo vaši predpražniki vsebovali točno take barve, vzorce in celo sporočila, kot jih želite sporočiti okolici. Končni rezultat so edinstveni predpražniki, ki se resnično ujemajo s podobo vašega podjetja. Preverite že izdelane unikatne predpražnike v galeriji slik na naši spletni strani.