Najcenejša vgradnja avtoplina in prednosti avta na plin

Najcenejša vgradnja avtoplina je na voljo v podjetju Gen1, kjer vam vgradimo lastne avtoplin naprave. Imenujejo se EVO kit in so plod našega lastnega razvoja. Prednosti vožnje avta na plin lahko preberete spodaj. Pojasnili vam bomo tudi, kako poteka vgradnja in homologacija. Avtoplin je namreč energent, za katerega je že dolgo znano, da je najcenejša in najbolj ekološka oblika goriva, kljub temu pa mnogi kolebajo, ali naj se odločijo za spremembo ali ne. Najboljša predelava na plin je vsekakor tista, ki temelji na kakovostnem izdelku, hitri in kakovostni vgradnji ter predvsem pomeni dolgoročni prihranek za lastnika oziroma uporabnika vozila. Ravno zato za dizelske motorje še ne moremo trditi, da je najcenejša vgradnja avtoplina. Mogoča je vgradnja in homologacija, avtoplin je cenejši od dizelskega goriva, a v končni fazi so prihranki relativno majhni.

najmanjša poraba gorivaPrednosti avta na plin

Nadomeščanje bencinskega pogona s tistim na utekočinjen naftni plin (predelava na plin Maribor) prinaša veliko koristi. Najcenejša vgradnja LPG avtoplina v podjetju Gen1 je mogoča, ker imamo patentiran lasten sistem, ki se vgradi v vaš avto. Mogoča je tudi homologacija. Avtoplin oziroma liquefied petroleum gas vam omogoča velike prihranke, saj je cena plina LPG skoraj polovico nižja, kot je cena bencina, poleg tega pa so prednosti avta na plin še:

  • motor teče mirneje in tišje
  • daljša življenjska doba motorja za 35 %
  • popolno zgorevanje zmesi plin-zrak v cilindrih motorja ne vodi do izgub goriva v izpušnih plinih
  • daljša življenjska doba motornega olja
  • ni korozije
  • enkrat daljša življenjska doba katalizatorja in lambda sonde
  • znižanje emisij in posledično manj škode za okolje

Najcenejša vgradnja avtoplina v Gen1 je torej cenovno smiselna tako kratko- kot dolgoročno.

Homogolacija - avtoplin in najcenejša vgradnja avtoplina

Za vsako predelavo vozila je potrebna homologacija avtoplina. Avtoplin je sicer že uveljavljeno gorivo, vendar pa je kljub temu treba zagotoviti, da je sistem varen in funkcionalen. Prednosti avta na plin se ne kažejo samo kot zgoraj našteta dejstva, ampak je treba upoštevati tudi to, da je najboljša predelava na plin takšna, da zagotavlja ustrezno varnost. Pri nas (predelava na plin Maribor) vam rezervoar namestimo tako, da je v primeru nesreče varneje, obenem je rezervoar tudi bistveno močnejši, kot bencinski. Poleg tega se ob nesreči samodejno prekine dotok plina. Oglasite se v Gen1, kjer vas čaka najcenejša vgradnja avtoplina.

KAKO DO MANJŠE PORABE GORIVA?

Gen1 | Najcenejša vgradnja avtoplina in prednosti avta na plin