Vozila na plin in predelava avta

Sodoben transport je tesno povezan z razvojem na vseh področjih. Zaradi hitrega tempa, ki preveva celotno naše življenje, je tudi transport podrejen predvsem zahtevi po hitrosti in praktičnosti. Vozila na plin po zmogljivosti ne zaostajajo za vozili na 'običajna' goriva, hkrati pa so do okolja precej prijaznejša. Predelava avta na plinski pogon je tudi cenovno upravičena, saj je cena za avtoplin občutno nižja, kot je cena bencina ali nafte. Raziskave in izkušnje so pokazale tudi, da je za vozila na plinski pogon značilna občutno daljša življenjska doba nekaterih delov vozila.

predelava vozil na LPG avtoplin

Avtoplin - cena za plin

Večino ljudi pred odločitvijo za vozilo na plin skrbi predvsem cena. Avtoplin je bistveno cenejši od nafte ali bencina, cena se v primerjavi z drugimi gorivi v zadnjih letih bistveno ni povišala, hkrati pa strokovnjaki ne napovedujejo večje podražitve v prihodnje. Trenutna cena za avtoplin je nekje med 70 in 80 centi za liter, kar je v primerjavi z nafto (1,351 € za liter) in bencinom (1,479 za liter) zelo nizka cena. Tudi predelava avtomobila oziroma vozila na plin je ugodna, sploh če upoštevamo vse koristi, ki jih ta prinaša - za vašo denarnico in za okolje. Če želite natančnejše podatke za vaš avto na plin, se oglasite v podjetju Gen1 in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ZA CENIK PREDELAVE NA PLIN

Predelava avta ali drugega vozila na plin

Z velikim ponosom se lahko pohvalimo, da je predelava avta oziroma podjetja Gen1 plod našega lastnega dela. Prednosti našega sistema so zanesljivost in robustnost izvedbe, enostavna montaža in vzdrževanje ter velik prihranek zaradi delovanja oziroma uporabe samega sistema za krmiljenje vozila na plin. Dodaten prihranek pomeni še cena za avtoplin, ki je bistveno ugodnejša kot pri vseh drugih gorivih, še pomembnejše pa je dejstvo, da tudi strokovnjaki ne napovedujejo zvišanja cene. Vozila na plinski pogon so torej naložba v prihodnost - zaradi prihranka in varovanja okolja!